2777
2789

خانوما من شوهرم بهم با زن فامیلشون خیانت چتی کرد بین چتاشون فهمیدم که قبلاً هم باهم رابطه جنسی داشتن 

من بخاطر شرایط زندگیم بخشیدمش چون اون موقع تازه باردار بودم که فهمیدم 

الان فردا شب مهمون دارم بعد داشتم کارام رو میکردم نشسته بودم یهو یادم افتاد همون زنه پارسال اسباب کشی داشت ماهم اونجا بودیم اینا فامیلاشون رسمه تو اسباب کشی ها میرن سر میزنند کمک میکنن 

من که نمیدونستم زنه با شوهرمه.

کلی مهربونانه با زنه حرف میزدم که هیچ... رفته بودم اصرار میکردم بده لباساتون رو من بچینم تو کمدت

طوری اصرار کرده که هرزه خانوم بدش هم اومد 🥲

دعا کنین بمیرم

طفلی دخترم که من مامانشم.‌‌..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش ب حال دخترت ک تو مامانشی خیلی فدا کاری کردی به خاطر دخترت هیچوقت دخترت تنها نزار🙂!

تو هیچ کاری نکردی 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حال دخترت ک تو مامانشی خیلی فدا کاری کردی به خاطر دخترت هیچوقت دخترت تنها نزار🙂!تو هیچ کاری ن ...

اخه خیلی ساده بودم یادم میوفته از خودم بدم میاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از مهربونیت بوده

اگر گذشتی بهش فکر نکن خودت اذیت میشی

بزرگواری کردی گذشتی ا زخدا بخواه بهت آرامش بده

یه مامان باگذشت و صبور

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بیشتر ببینید

طفلی دخترت که باباش همچین آدمیه و صد البته خوش به حالش که همچین مادر مهربون و دلسوزی داره

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بیشتر ببینید
عزیژم تو دلرحمی،تو پاکیخاک بر سر اون زن و همسرتالان اوضاع چطوره؟

الان شوهرم قول داده دیگه تکرار نشه 

اصلا اسمی از اون قضیه میاد بدش میاد 

چون زنه زنداییشه میگه نمیتونم تو جمع یهویی باهاش سرد باشم کلم رو برگردونم اونور همه شک کنن چی شده

سلام و احوالپرسی معمولی رو دارم 

الان درست می‌گه ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حالتو میفهمم، اکثر خانوما زخم خیانت خوردن،

یه حسی هست که هر وقت تو ذهنت مرور میکنی،انگار 

از درون آتیش میگیری😔

تنها راهش اینه که وقتی یادت افتاد، سعی کن به چیز دیگه فکر کنی.

اخه خیلی ساده بودم یادم میوفته از خودم بدم میاد

هم ذات خوبی داری هم ساده هستی 

ولی یادت نره شاید این دنیا اذیت شدی چوب سادگیت خوردی جات بهشته🥹

واسه دخترت هم شده همینطور قوی باش ✨

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

الان شوهرم قول داده دیگه تکرار نشه اصلا اسمی از اون قضیه میاد بدش میاد چون زنه زنداییشه میگه نمیتونم ...

اره یه مقداریش درسته باید معمولی برخورد کنه تو وانمود کن باور کردی ولی زیر نظر داشنه باش،مدرکی هم اکه دیدی حتما ی جای امن نگه دار ولی نگو

ولی ببخشیدا هر دوشون خیلی بی وجودن