2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای آرامش خودتون چی کارا می کنید روابطتون با شوهرتون چه طوره

شاید بی ربط ب تاپیکت باشه اما من و همسرم برعکسیم قبل از بچه کلی مسافرت و عشق وحال دوتایی داشتیم یه شب جدا نمیخوابیدیم بعد از بچه من کلا تو اتاقه بچه ها میخوابم شوهرمم تنها تو اتاقش همدیگرو دوس داریم اما فاصله گرفتیم مثله قبل نیستیم بنطرم قبله بچه رابطه ها گرم تره

به آنان که مارا رها نمودند در خاک خالی،بی آب و بی گیاه،بی هیچ اشک وآه، بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم🌸💜

منم چند بار سقط داشتم راستش الانم مرددم براش همیشه از آینده می ترسم

من دوبار سقط داشتم البته بارداری پوچ بودن 

به آنان که مارا رها نمودند در خاک خالی،بی آب و بی گیاه،بی هیچ اشک وآه، بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم🌸💜

البته من الانم همینم

چن ساله ازدواج کردید؟چرا پس؟اگه فک میکنی بچه دار شی بهتر میشه اشتباه میکنی چون انقد شب بیداری و مریض شدنای بچه و واکسن و...داره ک بیشتر از هم دورتون میکنه حداقل تا ۴سال اول اینطوریه 

من هر که می بینتم میگه بیار ولی خودم امسال مردد شدم البته معلوم هم نیس که بشه

برا چی مردد

بنظر من خیلی باید دربارش فکر کرد و خیلی بیشتر از الان آیندش مهمه

تربیتش مهمه 

ب همه چی فک کن اگر دیدی در توانتون هست اقدام کن

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏