2777
2789
عنوان

خانومای متاهل آیا اگه شوهرتون همچین کاری کنه بهتون برمیخوره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 40169 بازدید | 620 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام دوباره

بهتون میشنهاد میدم حتما حتما عضو کانال تنهامسیرارامش بشید ودرکلاس سیاست های همسرداری شرکت کنید هزینه ش خیلی کمه وشماکه شاغلید راحته براتون حتی قسطی هم ثبتنام میکنن۳۰۰هزاره

ولی خیلی اثر داره راهکارهاشون خیای ها نتبجه گرفتن اول هم برین عضو کانال رضایت شرکت کننده هاشون بشین بعدش تصمیم بگیر شرکت کنید یانه...

خواهش میکنم حیف سما توعقدهستید راحت میتونید رابزه ای باهمسرتون بسازید که اونجورکه شنا میخواید باشه.امتحانش که ضرر نداره

حالا صبر کن شاید واست خریده همینجوری الکی ناراحت نباش نمیاد که بگه اومدم واست بخرم.

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
نکرده تاحالا خیلی سفر رفته ولی نکرده

اشتباه از شماست.

قبول کن.

همون موقع باید میگفتی من فکر میکردم مفهوم سوغاتی رو نمیدونی. میدونی پس. برای من چی میخوای بگیری؟

ببین شما باید درخواستت رو بگی.

شما خودت رو لایق نمیدونی وگرنه بار اول به روش میوردی

نه ا۱لا منتظر سوپرایز نباش چون ممکته بد جور تو ذوقت بخوره هدمی که تا اللن چیزی نخریده الانم نمیخره ف ...

برعکس به نظر من ارزش گفتن نداره چیزی که کسی خودش گرفت گرفته وگرنه با اجبار هیچ ارزشی نداره

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

من با همون تیکه که با دوستاش سفر مجردی رفته مشکل داشتم دیگه بقیه چیزا که برات چیزی نمیخره و برا مادر و خواهرش فقط سوغاتی میخره که دیگه واقعا قابل تحمل نیست تو‌همین عقد درستش کن و اگه درست نشد فکر اساسی کن به حال خودت

اسی وقتی شوهرت برگشت تگمون کن تعریف کن چیشد

فک نمیکنم عزیزم

سر یه مشکلای دیگه هم ک داریم و بوده و این عذابایی که از نوع اخلاقش دارم میکشم اگه برگرده تکلیف همه چی روشن میشه و قصد جفتمون جداییه😄💔

خانواده مم همین نظرو دارن