2777
2789
عنوان

خانومای متاهل آیا اگه شوهرتون همچین کاری کنه بهتون برمیخوره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 40199 بازدید | 620 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت دلم نیومده و روم نشده ازش مستقیم چیزی بخوامهمیشه میگم نکنه الان دستش خالی باشه خجالت بکشه

خب شما داری اشتباه می کنی.باید ازش بخوای.ببخشیدا مردا رو باید تربیت کرد.واقعا بعضیاشون هیچی نمی دونن و ما باید یادشون بدیم

هرکی باشه نارذحت میشه. بهش بگو شایداز زن گرفتن راصی نیست واقعا بپرس ازش شاید نمیدونه برایدبرای همسرکادوبخره

دوتادختر دارم شاه نداره. ❤️دخترهای قشنگم خوشبخت بشید الهی😘

عزیزم

مساله هدیه نخریدن نیست

مهم اینه چرا با اینکه عقدید هنوز مجردی میره سفر؟!!!!!!!!!

حالا اگر چند سال از زندگی مشترکتون گذشته بود میگفتیم حق داره و میخواد یه نفسی بکشه اما دوران عقد به نظر من اصلا پذیرفته نیست  اونم نه یکبار بلکه چندین و چند بار

تازه اگر پول نداشت که سفر نمی رفت و اگر پول نداشت برای اون خواهر و مادر وامونده که هدیه نمی خرید!

خودتو از اول دستکم گرفتی و کم توقع بازی درآوردی اینم پررو شده

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ظاهرا این جواب میده باید اینجوری رفت جلو

حتی اگر هم برات سوغاتی خرید بهش بگو دیگه داشتم ازت نا امید شده بودن خوبه یادت اومد شریک زندگی هم داری

ببین کاملا درکت می کنم ما رفتیم ماه عسل برای همه سوغاتی خرید حتی برای خودش ولی دریغ از یه پوست تخمک برای من

همش منظر بودم خودش بخواد برای من یه چیزی بخره بگه الان فقط می خوام برای تو خرید کنم ولی زهی خیال باطل

ولی ولی از اون به بعد درستش کردم

منم توی نامزدیم ولی اصلا روم نمیشه درخواستی کنم خودش مثلامیگه چیزی نمیخوای؟پول نمیخوای برات بزنم؟ولی ...

وقتی میگه پول نمی‌خوای دیگه از نظر خودش رسالتش رو انجام داده مثل ما خانوما فکر نمیکنن باید شماره کارت بگیرن مثل ما خانوما پیچیده نیستن.وقتی میگه پول نمی‌خوای یعنی اگه لازم داری شماره کارت بفرست ولی ما خانوما خودمون پیچیده ش میکنیم و میگیم حتما تعارف زده. هر وقت میگه پول نمی‌خوای وقتی واقعا لازم داری بگو آره بیزحمت برام بریز. ولی سواستفاده هم نکن همیشه هم نگو آره لازم دارم. که البته طبیعیه چون هنوز نامزد هستی سخته. من اون اوایل خیلی مراعات میکردم خواسته م رو بهش نمی گفتم و نمی‌خواستم هزینه زیادی بکنه بعد که دیدم از اون ور مراعات میکنم بعد مادرش دوبرابر همون پول رو برای خرج های بیخودی ازش میگیره والا حرصم می‌گرفت.بخدا اگه برات هزینه نکنه همون پول رو دوبرابرش رو برای یکی دیگه خرج می‌کنه.در حد نرمال و طبیعی باید برات هزینه کنه مثلاً فروشگاهی رفتی لباسی چیزی خوشت اومد که قیمتش هم خیلی بالا نیست بگو وای چقدر خوشگله چقدر قیمتش مناسبه ذوقت رو ببینه حتما میخره اگه بازم دیدی نخرید بگو حیف کارتم خالیه وگرنه حتما می‌خریدم خیلی خوشگله مطمئن باش میخره. توی این زمونه دختر پسرا باهم دوستن و قصد ازدواج هم ندارن دخترا اینقدر راحت خواسته هاشون رو میگن بعد ما که طرف شوهرمون هست رودربایستی میکنیم و مراعات بیش از حد میکنیم 😬

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
منم توی نامزدیم ولی اصلا روم نمیشه درخواستی کنم خودش مثلامیگه چیزی نمیخوای؟پول نمیخوای برات بزنم؟ولی ...

از همین الان مشکلت رو حل کن وگرنه پولی که برای شما باید خرج بشه میره جای دیگه خرج میشه 

فکر نکن با خرج نکردن به شما میگه احسنت عجب زن خوبی 

از همین الان یادش بده تا برای شما هزینه کنه هر چقدر هم کم باشه ولی یاد می گیره شما هم سهمی تو زندگیش دارید

حالا میخوای باهاش زندگی هم بکنی؟چطور ممکنه برای خواهر و مادرش لباس بخره ولی برای تو نخره؟

مرزهای بیشعوری رو جابجا کرده 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...