2777
2789
عنوان

خانومای متاهل آیا اگه شوهرتون همچین کاری کنه بهتون برمیخوره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 40169 بازدید | 620 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اولا بنظرم اشتباه میکنی خودت رو جلوی چنین مردی غنی و بی نیاز نشون میدی،وقتی دیدی فروشگاهه بی بروبرگش ...

باید خودمو تغییر بدم

واقعا خوب شد تاپیک زدم

دوستان خیلی خوب و باتجربه حرف میزنن و روم اثر گذاشت

متاسفانه نباید اینجوری بود،مراعات زیادم خوب نیس

من از ۱۸ سالگیم کار کردم حتی خوشم نمیاد خرج دانشگاهمو بابام بده از کسیم هیچی نخاستم 

انگار این عادت شده بخشی از زندگیم

باید خودمو تغییر بدمواقعا خوب شد تاپیک زدمدوستان خیلی خوب و باتجربه حرف میزنن و روم اثر گذاشتمتاسفان ...

برا مردا انقدر کادو نخرین اتفاقا یه فکت روانشناسی خوندم در موردش گفته بود کادو زیاد دادن خانم به اقا اصلا خوب نیست. به نظرمن نکن دیگه... بزار اون قدم جلو بزاره... یکم محبت کردناتو کم کن تا اونم برای راضی کردن تو تلاش کنه... فعلا یه طرفه شما فقط انجام دادی... دیگه انجام نده بزار اونم برا حفظظ رابطه یه تلاشی بکنه

عزیزم مردا همشون تا وقتی عقدن و چند سال اول زندگی بچه ننه هستن مامانشون براشون ملکست جز خواهر و مادرخودشون کسی رو نمیبینن اگه خانوم بساز و صبوری باشی و بتونی تحمل کنی بعداز چند سال به اشتباهش پی میبره ولی خوب آدم پیر میشه تا وقتی این مردا بخوان سرعقل بیان

حالا شاید بخره عزیزم.حق داری هرکسی دیگه هم باشه ناراحت میشه. من جای تو باشم با شوخی و خنده بهش میگم منتظرم ببینم برای من چی میخوای بخری سوپرایزم کنی یا میگم سوغاتی من یادت نره ها. خب چرا مستقیم بهش نمیگی عزیزم؟ شوهرته دیگه

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
هیچ وقت دلم نیومده و روم نشده ازش مستقیم چیزی بخوامهمیشه میگم نکنه الان دستش خالی باشه خجالت بکشه

نکنه را بذار کنار  داره برا خواهر و مادرش بخرا برا تو نداره

اگه از الان چیزی ازش نخوای همین جوری بار میاد برو باهاش خرید هر چه دوست داری بخر  بذار یاد بگیره

باید خودمو تغییر بدمواقعا خوب شد تاپیک زدمدوستان خیلی خوب و باتجربه حرف میزنن و روم اثر گذاشتمتاسفان ...

من دقیقا مثل تو بودم از هیچکس توقع نداشتم و مدام از زیرسنگ هم شده مثل یک مرد خرج دانشگاه و لباس و همه چی رو جور میکردم ولی الان میفهمم بشدت اشتباه میکردم خوبه آدم تا حدی هوای خانواده رو داشته باشه ولی بهرحال پدر و همسر هم باید یک نقشی توی تامین هزینه ها داشته باشن.الان خیلی تغییر کردم خیلی وقتا از همسرم که می‌خوام چیزی برام بخره باورت میشه اینقدر از درخواستم ذوق می‌کنه چون عادتش دادم که باید برام هزینه کنه.الان ک عقد هستی بهترین زمانه که عادتش بدی. البته اینکه توقع های خیلی زیادی داشته باشی هم درست نیست که با تعریفی که از خودت کردی مطمئنم مراعات می‌کنی و خواسته هات عجیب غریب نیست. در حد نرمال باید هزینه کنه باید بهرحال تفاوتی بین مرد و زن باشه 

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
من دقیقا مثل تو بودم از هیچکس توقع نداشتم و مدام از زیرسنگ هم شده مثل یک مرد خرج دانشگاه و لباس و هم ...

منم توی نامزدیم ولی اصلا روم نمیشه درخواستی کنم خودش مثلامیگه چیزی نمیخوای؟پول نمیخوای برات بزنم؟ولی واقعا خب درحد تعارف وگرنه که میگفت شماره کارتتو بده برات بزنم اصلاا روم نمیشه هرکاری میکنم نمیتونم میدونمم بدعادت میشه شماچجوری تونستی؟ازچه خواسته هایی شروع کردی؟