2777
2789
عنوان

خانومای متاهل آیا اگه شوهرتون همچین کاری کنه بهتون برمیخوره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 40173 بازدید | 620 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دست خالی برگشت  بشین باهاش یه صحبت مفصل بکن

بدون دعوا و تنش درست کردن

در کمال آرامش حرفات و خواستتو بگو 

انتظارتتو بگو

همیشه تو زندگی با آرامش واسش کامل توضیح بده چی میخوای

باید یادش بدی چیزی که میخوای رو

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

باهاش قطع رابطه کن اون دیگ عموته

قطع رابطه ام

تو یسری مراسم ها ب ناچار میبینمش و میاد نیش میزنه میره🫠🫠🫠

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

همون موقعه باید میگفتی فقط مادر خواهرت!؟

انقد این چیزا رو نریز تو خودت یه روز سر یه چیز کوچیک منفجر میشی خودتم مقصر میشی 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
باهاش قهر‌کن برخورد کن بهت برخوره عزیزم من چیزی بشه بهم برمیخوره فوری مثل شما نیستم چیزی نگم

این چه طرز مشورت دادنه همین کارها رو میکنید زرت یه زندگی میپاشه صبر کنید اه

باآرامش😶😶😶😶🥲خداوندا بهم صبربده

همیشه و در همه حال با صبوری و آرامش با همسرت حرف بزن، اینجوری حرف مستقیم میره تو مغزش

با دعوا بگی نمیفهمه و یادش میره

غرغرم نکن 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️