2777
2789
عنوان

خانومای متاهل آیا اگه شوهرتون همچین کاری کنه بهتون برمیخوره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 40200 بازدید | 620 پست
هیچ وقت دلم نیومده و روم نشده ازش مستقیم چیزی بخوامهمیشه میگم نکنه الان دستش خالی باشه خجالت بکشه

کارت اشتباهه واسه تو دستش خالیه واسه خواهر مادرش پر؟!

خیلی رک بهش بگو

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
عزیزم بنظرم اگه برگشت و وایه مامان و خواهرش چیزی گرفته بود و واسه شما نه حتما بهش بگید نه با دعوا و ...

فکرشون نمیرسه که نه

چطور واسه مادر و اون خواهر عفریته ش فگرش میرسه به من رسید شد بی فکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید یادش بدی وگرنه تا ابد همین میمونه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هیچ وقت دلم نیومده و روم نشده ازش مستقیم چیزی بخوامهمیشه میگم نکنه الان دستش خالی باشه خجالت بکشه

بهش بگو نزار تو دلت بمونه منم تو عقد چیزی نخواستم ازش الان پشیمونم 

هر طور با مردا رفتار کنی همون طور بار میان عادت میکنن

منم همیشه همین فکرا رو کردم

الان ۱۶ ساله همینه 

روز مادر برای ننش ملیونی میده لبای مجلسی وووو

ب آر من یه تاپ بندی  ۵۰ هزاری از دستفروش میخره

وای خدای من یعنی چی واسه مادرم و خواهرم عجب ادمیه واقعا عقل نداره چطور دلش میاد برات چیزی نخره میره مسافرت 😑😑

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
جون😂

😂😂😂 ولی خواهشا بهش بگو . هر چی دوست داری رو بگو وگرنه عادت می کنه. اصلا داشت می رفت مشهد از قبلش بهش می گفتی سوغاتی من یادت نره هاااااا. حالا هم دیر نشده بهش بگو سوغاتیهای من لطفا قشنگ باشن من کلی منتظر سوغاتی هستم . بهش بفهمون باید به فکرت باشه وگرنه به خودت میای می بینی هر چی پول داره خرج ننه و خواهرش می کنه سهم شما هم نگاه کردنه

هیچ وقت اینجوری نکردم😐😂

اشتباه کردی

از امروز شروع کن ماهی رو هروقت از اب بگیری تازه س

مردا اکثرا بلد نیستن باید بهسون یاد بدی نیازاتو دوستانه و غیر تهاجمی بگی بهشون

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

خب بهش بگو

ادما به طریقای مختلف محبتشونو نشون میدن

شاید اونم محبتشو جور دیگه ای نشون میده

بهش بگو که دوست داری اینجوری باشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید