2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم هیزه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بده تو خصوصی بگم

دارک شد  مگه مجریه کدوم شبکه اس 

ذهنم رفته بود پیش ندا جناب 

چون خیلی لونده

ولی درکل مهم نباشه برات منم چن بار علیخانی و ضیا رو سرچ کردم😂

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید
منم میخوام بدونم منظورش چیه

شاید همینطور نگاه کرده منم گاهی محض کنجکاوی بازيگري چیزی رو سرچ میزنم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید.

بیشتر ببینید
خب اون مجریه کیه بگو ما هم بدونیماگه خبری هس به نظرم حساسی

نه حساس نیستم اخه قبلا اینطوری نبود... خصوصی پیام بدین اسمشو اینجا نمیتونم بگم 

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

میگن گوشی همدیگه چک نکنین ، گوشی چیز شخصیه واسه همین چیزاست ، خب سرچ کرده حالا به هر دلیل ، چه ضرری ...

زنو شوهر محرم راز همدیگن نباید چیزی از هم پنهان کنن  شما چک نکن

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم