دیشب اتفاقی اینستای شوهرم چک کردم تو قسمت جستجوها دیدم اسم یه خانم که مجری یه کانال ماهواره ایه رو جست و جو کرده تا پیجشو نگاه کنه حالا یه چند مدتی هم هست که میدیدم همش تلوزیون میزنه اون کانالی که دون خانمه مجریه و همش برنامه اون خانمه رو نگاه میکرد با دقت خانمه هم خوشتیپ خوشگل و خوش اندام هست خیلی بنظرتون الان شوهرم ازون زنه خوشش اومده یا منظوری نداشته؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی درکل مهم نباشه برات منم چن بار علیخانی و ضیا رو سرچ کردم😂
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
شاید همینطور نگاه کرده منم گاهی محض کنجکاوی بازيگري چیزی رو سرچ میزنم
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید.