2777
2789
عنوان

میشه بهم بگین چیکار کنم آروم شم

389 بازدید | 17 پست

یکم طولانیه ببخشید🙏برا من خیلی مهمه این موضوع..

راستش یه اتفاقی افتاده حالم یه ذره گرفته؛حدودا یه ماه پیش من برای یه مشکلی نذر کردم و گفتم اگه مشکلم حل شد برای شهید هادی سیب پخش کنم و مشکلمم حل شد و بعد از یک ماه تازه امروز رفتم بیرون که سیب بگیرم وخب چون قبلش خرید کردم موجودی کارتم زیاد نبود ولی خب تونستم سیب بخرم نمیدونم چیشد اصلا یه خانمی اومد تو مغازه به آقاهه گفت به من اون میوه رو بده پول نداشت ومن الان عذاب وجدان گرفتم چرا براش نخریدم ولی بخدا موجودی کارتم تموم شده بود و نمیدونم چرا اصلا نتونستم برگردم خانمه رو ببینم که بعدا اگه دیدمش براش بخرم وسط راهم خواستم برگردم سیبا رو بدم براش بگیرم ترسیدم فروشنده یه چیزی بگه ومن الان عذاب وجدان دارم میگم نکنه این سرراه من قرار گرفت بهش کمک کنم ولی من نتونستم 🥲چیکار کنم..؟بنطرتون میشه یه مقداری به نیت خانمه کمک کنم به جایی ؟؟

من همش میگم شاید این سرراهم قرار گرفت برای امتحان کردنم ولی الان حالم بده...اصلا نمیتونم آروم کنم خودم رو... نمیدونم چرا اصلا بهش نگاه نکردم بشناسمش🥲

آروم باش تموم شده رفته مهم اینه توی دلت چقدر خواستی بهش کمک کنی💜

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قتل ک نکردی 

اگه کمک میکردی خوب بود 

الانم ک سهوا کمک نکردی مرتکب خطایی نشدی

از این ب بعد اگه کسی سرراهت قرار گرفت در حد توان کمکش کن

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

عزیزم اول اینکه خودتو سرزنش نکن بابت چیزی ک گذشته . و اینکه از نظر من بازم میگم از نظر من نذر کردن یجور گرو کشی هست . همینکه ب امثال اون خانوم تا حد امکان و شرایط کمک کنین خدا خودش همیشه بهترینارو بهتون میده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آروم باش تموم شده رفته مهم اینه توی دلت چقدر خواستی بهش کمک کنی💜

خیلی دلم خواست واقعا ولی خب نشد...

الان میگم اون سرراه من قرار گرفت تا کمکش کنم شاید مشکل منم حل میشد 

چرا باید روزی که من میخواستم نذرمو ادا کنم این اتفاق افتاد همش این تو ذهنمه

چجوری ندر کرده بودی عزیزم میشه بگی؟

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
چجوری ندر کرده بودی عزیزم میشه بگی؟

شهید هادی رو واسطه کردم چون جایگاه ویژه ای داره مشکل من حل شه سیب پخش میکنم؛تو زندگی نامه شهید هادی گفته شده که سیب خیلی دوست داشت هرکی مشکل داره براش سیب پخش کنه وبهش متوسل بشه

در مورد نذری که داشتی یکم بیشتر توضیح میدیمنم یه حاجتی دارم ک از همه جا نامیدم

شهید هادی چون خیلیا ازش حاجت گرفتن منم بهش متوسل شدم واونو واسطه کردم که خدا مشکلم رو حل کنه منم برای شهید ابراهیم هادی سیب پخش میکنم چون سیب خیلی دوست داشتن.

البته زیارت عاشورا هم بوده ولی من سیب پخش کردم به نیت ایشون 

شهید هادی رو واسطه کردم چون جایگاه ویژه ای داره مشکل من حل شه سیب پخش میکنم؛تو زندگی نامه شهید هادی ...

مرسی گلم ♥️

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید