2777
2789
عنوان

دوتا بچه پشت هم با فاصله سنی دو سال چقد میتونه سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 50 پست
واسه من ۲۳ ماه فرقشونه اولش خیلی اذیت شدم خیلی اما خدا نگه داره مادرشوهرمو نبود خیلی اذیت میشدم اگه ...

میشه یکم از سختیاش بگی چیا بیشتر برات سخت بود 

بین خودت همسرت جدایی نیفتاد ؟

می‌دونی آخه بچه بزرگم زیاد نق نقو نیست

درست ولی باید شما پوشکش کنی  غذاشو بدی تازه میخواد حرف بزنه باهاش کار کنی بازی کنی

با ی بچه دیگه واقعا سخت. چون انقد کمبود خواب داری و خستگی نوزاد توی تن ت میمونه ک ناخوداگاه انرژیت کم میشه

خاله م 2 تا بچع شیر ب شیر اورد  تازه کلی کمکی داشت

همش مینالید دوتا با هم مریض میشدن دوتا بچه با هم نمی ساختن. بزرگ همش کوچیک میزد الان ک الان با هم رابطه خوبی ندارن

خودش همش میگه هیج لذتی از بچه داری نبردم همش سختی کشیدم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=381809939]درست ولی باید شما پوشکش کنی  غذاشو بدی تازه میخواد حرف بزنه باهاش کار کنی بازی کنی با ی بچه دی ...[/QUO

یه وقتاییم میگم درسمو بخونم برم سر یه کاری چون من نه مامانمو کمکم دارم نه مادرشوهرمو بعد رحم اجاره بچه بیارم دوقلو چون اینطور افسردگی بعد زایمان هم نمی‌گیرم روحیم بهتره واسه نگهداریشون خیلی دوست دارم نظر چند. نفرو بدونم 

[QUOTE=381809939]درست ولی باید شما پوشکش کنی غذاشو بدی تازه میخواد حرف بزنه باهاش کار کنی بازی کنی ...

بهترین کار همین ک خودت گفتی 

هیج کی موقع بچه داری کمکت نیست مامان ها هم نهایت 1 ساعت میان و میرن دردسر و شب نخوابیش با خودت

حالا که رحم اجاره ای بزار دوقلو برات کاشت کنن که با هم بزرگ شن ولی باز ی نفر کمکی میخوای 

من دخترم 7.5 سالش بود پسرم دنیا امد  هیییج کی نداشتم کمکم باشه. طفلی دخترم خودش کاراش میکرد عذاب وجدان داشتم وقت نمیکردم مث قبل بهش برسم  کم خوابی بی حوصله م کرده بود  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بهترین کار همین ک خودت گفتی هیج کی موقع بچه داری کمکت نیست مامان ها هم نهایت 1 ساعت میان و میرن دردس ...

اره واس من فک کنم این بهترین راه باشه 

مرسی که جواب دادی عزیزدلم 

بنظرم خیلی زوده حداقل دوسال دیگه صبر کن ک هم اون یکم بزرگ شه و حرف بزنه از پوشک بگیریش هم بتونی یکم استراحت کنی

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بیشتر ببینید