2777
2789

من الان یه بچه دارم ۱سالشه دلم میخواد یه دونه دیگه بیارم باهم بزرگ بشن سختیش بگذره بنظرتون خیلی سختم میشه خیلی فاصله میندازه بین منو همسرم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااا خیلی سخت  اخه دوتا بچه همزمان  ...  دوتا با هم نق نق گریه. یکی خواب یکی تازه بیدار.  شیردهی نصفه شب 

باید دوتا پوشک کنی  

اگ پرستار داشته باشی باز خوب ولی اگ تنهایی کلا فکرش از سرت بیرون کن

بچه اولت گناه داره فعلا کوچیک رسیدگی میخواد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه بزرگتره آسیب میبنه از لحاظ توجه و عاطفه و مهر محبت مادری 

بعضی بچه های بزرگتر بخاطر همین موضوع با خواهر و برادر کوچیکترشون خوب برخورد نمیکنن یا حتی تو کلیپ ها میبینیم که بچه بزرگتره تا حد مرگ به  بچه کوچیکتره آسیب زده 

اگه واقعا حوصله شو داری بیار.من بعد ۸سال اینقدر پشیمون هستم الان دیگه اصلا حوصله ندارم کاش زودتر بچه دوم اقدام میکردم الان تک فرزندی انتخاب کردم 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

واسه من ۲۳ ماه فرقشونه اولش خیلی اذیت شدم خیلی اما خدا نگه داره مادرشوهرمو نبود خیلی اذیت میشدم اگه کمکی باشه خوبه 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه