2777
2789

اکر کسی که امساا دوازدهمه بعد بخواد پشت کنکور بمونه برای نهایی ها هم باید دوازدهم رو ترمیم بزنه هم یازدهم ؟ حتی اگه نمراتش خوب باشه؟ اصلا چجوریه سر در نمیارم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمره خوب باشه نیازی به ترمیم نیست

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید

فعلا قانون مشخص نیست ولی تا الان میگن نمرات دوازدهم سیو میشه

کنکور نه ها

فقط تراز نهایی دوزادهم

ولی پشت نمون یه چیزی برو فقط اینا معلوم نیست میخوان چه غلطی بکنن

کاربری مال ۲ نفره🦥
اگه نمراتش کم بود... میتونه دوازدهم رو تک درس امتحان بده...

تک درس برای امساله

از سال آینده یکیشم بخوای ترمیم کنی مجبوری همه درسا رو بری امتحان بدی

اگرم ندی صفر رد میشه

کاربری مال ۲ نفره🦥
بله هم 12 هم 11 و اگه نمره ات کمتر هم بشه بازم همون نمره ترمیم حساب میشه

الان من گیج شدم چون چند نفر گفتن اگه نمرات خوب باشه نیازی نیست  پس هردو پایه رو باید ترمیم زد؟

یعنی اگه نمراتش خوب باشه نیازی نیست؟ دوازدهم که هنوز نهاییا شروع نشده ولی یازدهم نمراتم خوب بود

خداروشکر 

اره عزیزم

سعی کن تلاشت و تا ثانیه اخر بکنی

اما اگه صدرصد هدفت پشته یه جوری نهایی هارو بده که نیاز به ترمیم نداشته باشی

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

فعلا قانون مشخص نیست ولی تا الان میگن نمرات دوازدهم سیو میشهکنکور نه هافقط تراز نهایی دوزادهمولی پشت ...

دقیقا من هم همین رو شنیدم گفتم بپرسم 

گفتن که تراز دوازدهم سیو میشه ولی یازدهم رو باید ترمیم بزنید

درسته؟