2777
2789

سلام لطفا بگین چه نذری کنم به کی توسل کنم که دست رد نزنه به سینم خیلی خستم دیگه طاقت ندارم😭😭بگین چکار کردین که حاجتتون روا شد😭

حضرت علی اصغر❤

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام حسین رو واسطه کن از پسرشون مهدی موعود بخواه، هر کسی رو واسطه کنی تا امام زمان امضا نکنه حاجتت برآورده نمیشه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

بیشتر ببینید

الان همه چی دست امام زمان عج 

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
بیشتر ببینید

به هرکی متوسل بشین اونا حواله میدن به امام زمان عج 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س

حاجات شرعیتون براورده به خیر ان شاءالله 

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
بیشتر ببینید