2777
2789
عنوان

اگر زنداداشتون پاتونو از خونه داداشتون ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 119 پست
مطمئنی عزیزم یه جایی یه کاری یه حرفی باعث دلخوریش نشده من مثلا دعوتشون میکردم همون سر سفره از غذام ا ...

دقیقا مث من 

خونواده ی شوهرم هر وقت میان من دست و پام میلرزه از بس ایراد میگیرن همینجوری زل میزنن به درودیوار که چرا اینجا اینجوریه؟ چرا نور خونتون کمه؟ یا از قصد میرن در کشو و کابینت و یخچال ببینن چه خبره سرسفره یه جوری غذا میخورن انگار بدشون میاد منم دیگه دعوتشون نکردم 

البته شوهرمم سرده اگه صد سال خونوادشو نبینه عین خیالش نیس تا حالا چند بار گفتم بریم خونه ی خواهرات یا داداشات سریع گارد میگیره میگه برو بابا حال ندارم ولی واسه خونواده ی من واقعا پایس و بهش خوش میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شماها احترام میزارین و اون پاتونو بریده؟!

اره

بخدا خیلی خیلی احترانشو نگه میداریم

من همیشه میگم خدا کنه اگه ی وقت ازدواج کردم مادرشوهرم عین مامانم باشه

بخدا بی نهایت هواشو داره

ولی باورت میشه ما بیشتر از ی ساله خونه داداشم نرفتیم؟

متاسفانه مقصر اصلی داداشمه 

اصلا احترام مادر پدرمو نگه نمیداره و قدر خوبی هاشونو نمیدونه

تو هر تایپیکی دیدمش فقط از عقده هاش میگه مخالف با همه نظرا

اره دیدم ازشون

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ارهبخدا خیلی خیلی احترانشو نگه میداریممن همیشه میگم خدا کنه اگه ی وقت ازدواج کردم مادرشوهرم عین ماما ...

مام یکی از عروسامون دعوتمون نمیکنه یعنی هیچ وقت دعوت نکرده مام گله نمیکنیم چون دوره زمونه انقدر برا جوونا گرونیه که از پسِ مخارج خودشونم برنمیان جه برسه به مهمونداری.

مامانم همیشه به داداشم میگه شما بیاین اینجا ما تعدادمون زیاده تو زحمت نیوفتین خرج سنگین نشه براتون.

ول کن بابا زندگیتونو بکنین بزارین اونام زندگی کنن یه وقت موقعیت مالی ندارن چه اجباری داری حالا.

این‌چیزا رو بی احترامی ندون چون تو حرفات گفتی داداشتم تمایل نداره به دعوت کردنتون پس گناهو گردن زنش ننداز

باورت میشه یعنی خدا شاهده من ک خواهرشم از بدبختی بمیرم حتی ی زنگ هم نمیزنه بگه مردی یا زنده ای بخدا ...

حق داری ولی شاید برادرت یه مشکلی داره که باعث افسردگیش شده یا چیزی که نمیتونه بیان کنه و حوصله جمع رو نداره نمیدونم شاید دلخوری چیزی داره باید علت رو پیدا کنید

بخوایی نخوایی از بی غیرتی و بی عرضگی داداشته

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

همینجا خیلیا تاپیک زدن با افتخار از قطع رابطه با خانواده شوهر گفتن.پس عروس چندان هم بی تقصیر نیست

اگه واقعا مقصر داداشت هست پدر و مادرت هر چی دارن به عنوان هدیه بزنن به نام بقیه بچه ها.به این پسر بی لیاقت هم کوفت بدن

دفاع از وطن لحظه اعلام شرافت است و کسی که وسط جنگ سکوت می‌کند یا شعار لعنت به جنگ‌میفرستد و دعوت به صلح می‌کند قطعا بی شرف است.      فقط یک حیوان بی خانواده از مرگ هم وطنش شاد میشه.از همین جا بهت میگم ان شالله روزی خودت و خانوادت غرق در خون.       حیوان هم وطن من نیست

بیشتر ببینید
داداشت سرده بعد چجوری زن داداشت پاتو نو بریده؟مهمه مگ حتنا خونشون برید مهم دیدن داداشته شما دعوتشون ...

ب نظرم سر همچین زنداداشی بایو هو بیاره ا البته اقا عرضه نداره بره بمیره همچین عروسی ک‌پدر مادر همسرش نتونن برن خونه پسرشون خاک بر سرش

دقیقا داداش منم اینجوریه، اوایل ک ازدواج کرده بودن میرفتیم خونشون، الان شاید 8،9 سال بیشتره ک نرفتیم

تازه خودشم پشت پا میزنه ب همه چیز، حرمتارو از بین میبره، بابامو کوچیک میکنه، ینی فقط اگه ی زمانی بحث م و زندگی باشه بگن راضی زندگی کنه؟ میگم اره

هیچ خوشم نمیاد باش ارتباط داشته باشم 

میگن از بی غیرتی سگ مون که گله مون و گرگ میبره

والا بخدا غصش پیرمون کرده

ما جون میدادیم برای داداشم و زنش

واقعا وقتی رفتارای زنش یادم میاد و داداشم ک ما ذره ای براش اهمیت نداریم از جفتشون متنفر میشم