2777
2789

زنه بچه رو ۲۰ تومن فروخته بهشون اوناهم سر زایمانش  شناسنامه بچه رو گرفتن به اسم خودشون و بقیه کاراشو کردن...

الان دوساله شده هیچی برا این بچه کم نمیزارن از خوراک و پوشاک بگیر تا عشق و محبت🥺 چقدر قشنگه این کارا...

منم دلم میخواد یه بچه بیارم بزرگش کنم ینی میشه سر راهم قرار بگیره؟؟؟؟ اخه پرورشگاه ک میگن باید حتما یه چی به نامش باشه ولی اینجوری چیزی نمیخواد راحت بچه رو میارن برا خودشون😢😢 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همین راحتی؟ تا اونجایی که من میدونم غیرقانونیه و عمرا به این راحتی شناسنامه بدن به غیرپدرمادر اصل ...

اشنا داشتن براشون درست کرده

فکرنکنم ب راحتی شناسنامه بدن بعدم بچه باید تحت آزمایش باشه شاید معتادی و بیماری از مادر گرفته باشه

آشنا داشتن براشون درست کرده بدون اینکه کسی بفهمه تو بیمارستان

ترجیح میدم بچه نداشته باشم تا بچه ی یک خانواده معتاد داشته باشم

خب اوناییم ک تو پرورشگاهن کسی چه میدونه خانوادش معتاد بودن یا سالم🙄🤐

ترجیح میدم بچه نداشته باشم تا بچه ی یک خانواده معتاد داشته باشم

حالا بحث خانواده معتاد یا غیر معتاد نیست. ولی من حس میکنم خیلی سخته به یه بچه غیر از بچه خودت محبت کنی و عینبچه واقعی خودت بدونیش و براش خرج کنی