2777
2789

من هفده ساله ازدواج کردم موقع ازدواجم هم شاغل بودم هم لیسانس ولی خیلی دلم میخواست ازدواج کنم بخصوص دوست پسرم نداشتم همه ادما دوست دارن همدم داشته باشن عشق داشته باشن زندگی مستقل از خونواده داشته باشن این طبیعیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم هر دو طرف یه جور زن ستیزی هستش‌ 

اگر یه مرد مشتاق ازدواج باشه سرزنش نمیشه و اگر بخواد مجرد بمونه و روی کارش تمرکز کنه بازم کسی کاری نداره نهایتا مادرش میگه کاش دامادی پسرم رو میدیدم 

اماااااا‌ ما دخترا 

ما اگر به زندگی مشترک و رابطه عاشقانه‌ علاقه مند باشیم افراد سنتی میگن واه واه دختره‌ چه بی حیاست‌ و افراد امروزی میگن خاک توی سرت که اینقدر دنبال مردهایی‌ برو مستقل شو 

و اگر دختری بخواد مجرد بمونه این حرف ها صد برابر میشه

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

توهم اگه شوهر خوب باشه با کله میدوعی

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بیشتر ببینید
شوهر کم شده با سیلی از دختر مجرد مواجهیم 😂😂بحرانی شده برای خودش

شوهر کم نشده زیادم هست ..

دخترا هم یا خب سنشون بالا رفته دوست دارن همدم داشته باشن یا تحت تاثیر و فشار اطرافیان اینو میگن وگرنه کم سنا از ته دل بعید میدونم بگن

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
خب شوهر میخوام وا 🦦😂دیگه یه جایی برای درد و دل کردنهاکثرا حرفای مربوط به ازدواج و اینا رو اینجا می ...

آره دیگه اینجا دورهمی زنونه اس. مثل قدیما زنها تو کوچه سبزی پاک میکردن حرف میزدن 

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

اگه پول داشته باشی همه چی  حله اما اگه متوسط رو ب پایین باشی خانواده فشار میاره و... و جامعه 

من چن سال پیش مسخره اشون میکردم یا تو این فازا نبودم

خواستگارا رو رد کردم ، نمی‌گم خیلی خواستگار داشتم نه ، اما دو ساله که هیچ خواستگاری نداشتم یا اگه بوده فقط صحبتش بوده و ب جایی نرسیده 

همکلاسی ام ب اصطلاح میخواست منو ،سر زبون همه کلاس و دانشکده‌ افتادیم با دو تا هدیه و رفتاراش ، بعدش خانواده اش گفتن چون از ی شهر دیگه هستم نمی‌شناسم و نمیتونن اعتماد کنم ولی واقعیت اینه که اگه پولدار بودیم با کله میومدن و همه چی ممکن میشد

نمی‌گم همه چی ازدواجه ، ولی من دارم درسمو تموم میکنم ، ب آینده کاری امم امیدوارم ، خودم از پس خودم برمیام ، خداروشکر نیازمند و محتاج کسی نیستم ، کلاس موسیقی میرم و ب وقتش ورزش و هنر و کتاب هم به جاست ، اگه خانواده ثروتمندی داشتم یا سنتی نبودن ب ازدواج فک نمی‌کردم 

اما واقعیت اینه که همین الان هم راجب وضعیت رفت و آمدم و دوست پسر داشتن فک میکنم حرف دارن ، ی دختر تا 25 26 می‌تونه ازدواج کنه تو فرهنگ ما 

من نگرانم 

چون واقعا ارزوی خوبیه یه شریک زندگی خوب داشتن تا ابد باهم تلاش کنید و زندگیتونو بسازید 

خوده ادم به تنهایی مگه چه ارزویی میتونه داشته باشه؟🤒 

تهش ارزو تکی ادم پولدار شدنه ، الان خودت تکی فرض کن توی قصر نشستی بعدش چی🫠

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

خوب هر دختری یا بهتر بگم هر ادمی تو زندگیش نیاز به شریک عاطفی داره

دلیل نمیشه بگیم پس حتما همه ی ارزوهاش همینه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید

مث قدیم نیست دخترا راحت ازدواج کنن

پسرا عوضی شدن 

مرد کم شده که مسئولیت پذیر باشه و اهل زندگی و خوب

شوهر کردن مهم نیست البته

شوهر خوب کمه 

نر که زیاده..

برام دعا میکنید شرایطم بهتر شه و از بلاتکلیفی در بیام🤍کاربری دست دوتا دوسته