2777
2789
عنوان

چرا بچه نمیاری😐

348 بازدید | 29 پست

چرا بچه نمیاری خب حامله شو دیگه ایشالا سال دیگه یه نینی داری ما میایم دیدنش بخدا بچه شیرینه باید باشه توی زندگی زن و شوهر بااااید 

چرا انقد زاییدی؟ چرا انقد زود بچه اوردی؟ آخه چقد تو هولی 

چرا بعضیا اصرار دارن ازین چیزا بپرسن؟؟؟؟ واقعا چرا؟؟ طرف هرچی بهش توضیح میدی نگو نپرس زشته عیبه بی ادبیه میگه نه اخه باید بچه بیارن عجیبه که بچه ندارن 

یا اینکه چخبره با چندر غاز درآمد انقد بچه میارن 

به من چه عبارت تعریف نشده برای خیلی از آدما😏

بعد جواب تند و درشت میشنون انقدددد ناراحت میشن و بغ میکنن که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً اینطور ادما لیاقتشونه درشت بشنون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

متٲسفانە بعضی آدما درک وشعوری از حریم شخصی ندارن درک میکنم منو شوهرمم دوس داشتیم چن سال بگذره بعد بچه دار شیم مخمون رو خورده بودن حتی ادمایی بهم میگفتن که سالی یه بارم نمیدیدمشون جالبم اونجاس مستقیم میگفتن حتمٲ مشکل دارین که بچه دار نمیشین

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

به من میگفت راه دوری بچه بیار باهاش بازی میکنی سرگرم میشی 

گفتم مگه بچه عروسکه 😄 جا خورد از جوابم 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

من دوتا دختر دارم ۱۴ و۱۵ سال یکی دیگه باردارم دختره اینم هرکی میگه چیه میگم دختر میگه عیب نداره...خبر ندارن چقدر هزینه آزمایش و دکترم میشه حالا دوستم سه تا پسر داره اونم یه جور دیگه اذیت میکنن

ما تقریبا ی ساله ازدواج کردیم خاله همسرم هروقت منو میدید دم ب دقیقه می‌گفت سال بعد دوقلو پسر بیار یعنی ۱۰ بار توی ی روز می‌گفت. رو روان آدم بود. حالا بعضیا جنبه دعایی میگن مثلا انشالله سال بعد نی نی خوشگل ، ی بار میگن می‌ره.این آدم رو مخ بود ولی،کار رو ب جایی رسوند که مادر شوهرم ی بار بش گفت ما ب بچه دارشدن نشدن بچه ها کار نداریم ،این از رو نمیرفت ولی، منم فقط ارتباطم رو کم کردم اگه خونه مادر شوهرم باشه ما نمیریم کلا جایی که هست نمی‌ریم ،ی عید دیگه بالاجبار رفتیم اونا هم آمدن .همش هم می‌گفت چرا سالی ی بار همو ببینیم، ولی واقعا ازش متنفرم چون جنسش خرابه ،خودش هم دختر داره به اونا که نمیگه بچه بیارید ،همش رو مغز من بود همش هم می‌گفت فقط پسر، مثلا اگه یساعت می‌دیدیدمش  ۱۰ بار می‌گفت. کلا یکسری آدم ها از بدجنسی همش سرشون تو زندگی بقیه هست

اصلا ما شاید بچه نخواییم شاید مشکل داریم شاید هر دلیلی هست به تو چه هروقت ی عروس رو می‌بینید مدام از بچه میگین. بچه دار شدن نشدن ی امر خصوصی بین زن و شوهرها به هیچکس ربط ندارد و پرسش در اینباره فقط بیشعوری آدم رو می‌رسونه.

اصلا ربطی به تحصیلات هم ندارع دیروز استاد روانشناسی ما می‌گفت بهونه های الکی میارن شرایط اقتصادی بده که بچه نیارن باید بیارن اینا بهونست وقتی یه باسواد همرو خنگ می‌دونه بقیه چین