دیدید یه عده از مرگ میترسن یا خیلی علاقه به زندگی دارن مثلا طرف میگ من پاریس و ژاپن کره و.. ندیدم باید زندگی کنم اینجا هارو ببینم یا طرف میگ من هنوز تو دنیا کار مثبتی نکردم باید تغییر ایجاد کنم چرا من نمیفهمم اینا چی میگن بنظرم اگ کسی میمیره خیلی خوش شانسه اصلا درک نمیکنم برا چی باید زندگی کنم همه چیز بی معنیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچکی نیست تو زندگیش سختی نباشهاصلا اگه سختی نبود که ما قدر راحتی و خوشحالی هارو نمیدونستیمادم اگه ب ...
اخه نمیشه که 20 سال ادم زندگیش سخت باشه مثلا دوست خودم میگه از وقتی رفتم دانشگاه زندگیم خراب شده مشکلاتش شروع شده قبلش اوکی بوده ولی من هیچ وقت زندگیم اوکی نبوده نمیدونم کی میخواد درست شه
ببین دلیل برا زندگیم ندارم ولی از مرگ میترسم چون اول نمیدونم به چه دلیل میخوام بمیرم مسلما یه بلایی میخواد سر آدم بیاد به دلیل خنده و شادی که نمیمیریم دو لحظه ی جون دادن چند نفر رو دیدم اصلا به نظر خوب نمیرسیدن از لحظه ای که میخواد جون از بدنمون خارج بشه میترسم سه میترسم یا نابود بشیم حالا این با اینکه بده ولی حالا هیچی اصلا شاید اونطرف بدتر از این طرف باشه خلاصه همه از دور میگن ما نمیترسیم پاش که برسه همه قالب تهی میکنن چون برای همیشه داری میری جایی که اصلا نمیدونی کجاست و رفتنش چجوریه