2777
2789
عنوان

با این بچه چ کنم

121 بازدید | 15 پست

با بچه ای که همش پیش پدربزرگ مادربزرگشه چیکار باید کرد هیچوقت خونه نیست درم قفل میکنم بلند میشه جیغ و داد می‌کنه بابابزرگ مامان بزرگش میان بیرون میگن ولش کن چیکارش داری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب حالا واقعا چیکارش داری؟پدر مادر شوهرت منظورته؟آسیبی بهش میرسونن؟منظورم از لحاظ تربیتی و .... است

پدر شوهرم دوسش داره و رویش می‌کنه همش عموش هم همش داد میزنه مامانبزرگشم لج ب لجش می‌زاره و منم از صبح تا غروب تنهام انگار اصلا بچه ای ندارم

عزیزم اگه بهش محبت میکنن اگه شوهرت خوب تربیت شده اگه چیز بدی یادش نمی‌دن که برخلاف معیارات باشه، خیلی هم خوبه اجازه بده بره هم بچه مشغوله و سرش گرم هم شما وقت آزادت زیاده و راحت میتونی به خودت و زندگیت برسی بچسبه بهت خوبه

اگه نه که بد تربیت میشه، بهتره ببینی اونجا چرا بهش خوش میگذره، چه بازی یا کاری میکنن که بچت حالش باهاشون هوبه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید

من خودم پسرمو بردم گذاشتم اونجا گفتم نگه دارن چند روز...۸ روز اونجا بود بعد آوردم فرداش گفت میخوام برم الانم اونجاس

مشکلی با این قضیه ندارم فقط قول گرفتم کمتر گوشی بدن بهش چون خودم گوشی نمی‌دادم.

زندگی پر از سورپرایزه