2777
2789
عنوان

پرخاشگری با بچه هام

35 بازدید | 3 پست

۲۷ سالمه دوتا بچه دارم پسرم ۶ سالشه دخترم ۳ سالشه بعد دخترم به شدت افسرده شدم عصبییی شدم خیلی عصبی الان صدای گریه سروصدا بلند اذیتم میکنه گریه الکی بچه هام روی مخمهه میزنمشون خودمو خیلی کنترل میکنم ولی بازم عصبی میشم نه از خودم نه هیکلم نه قیافه ام اصلا راضی نیستم خیلیم از خودم کار میکشم هی براشون غذاهای متنوع شیرینی و کیک درست میکنم خسته میشم حوصلشو ندارم شبش از عذاب وجدان گریه میکنم و میخوابم  نمیدونم چه غلطی کنم گاهی میگم بمیرم بچه هام راحت بشن از دستم 

منم همینم دخترم درس نمیخونه  مجبورم با تهدید و تنبیه بهش یاد بدم واین بیشتر عصبیم میکنه توروخدا اگه راه حلی دارید به منم بدین خیلی پشیمون میشم از این رفتارم ولیخوب امتحاناتشون هم مهمه معلمشون دائم پیام میده باهاش کار کن و دختر منم بازیگوش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌸مرکز پرورش ذهن فرزام در زمینه مهارت های رفتاری و هوش و اختلال یادگیری به مدت ۱۴ سال فعالیت می‌کند

و توانسته در این مدت به عنوان یکی از برترین مراکز کشور در سنین کودک و نوجوان افتخار کسب کند.

🌸اگر شما هم فرزندی دارید که در زمینه های دقت دیداری، شنیداری ،حرکتی ، هماهنگی دست و چشم، آگاهی واجی، سرعت عمل، خلاقیت و هزاران مهارت و ویژگی که ممکن است مشکل داشته باشد؛ نیاز به کمک و راهنمایی دارید.

🌸مرکز فرزام برای حل مشکل شما اینجاست.

⭐️مرکز پرورش ذهن فرزام همیشه در کنار شماست.⭐️

ارتباط مجازی 

۰۹۰۵۸۹۰۳۴۴۲

⭐️پرورش ذهن فرزام، مسیر روشن موفقیت⭐️