2777
2789
خب یه لحظه صورتت رو حس کردم عجله نکن نماز بخونم یه کیس خوب میاد انشاالله

ممنونم مهربون، اونی که گفتم همون* ع* نمیاد؟؟ بهش یادآوری نکنم سره اون موقعی که گفته به خانوادم میگم؟؟ 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع چی بود ؟اگه احساسی بود خوشحالی و شادی و خجالتاگه رو شدن دروغ اینا بوده خجالت کشیده و یکمم ترسی ...

ببین من درباره اون از یکی پیشگویی گرفتم بعد گفت که اره بهت حس حسادت داره و خودشو پایین تر از تو میدونه

بعد من رفتم اینو بهش گفتم میخوام بدونم چه حسی بهس دست داد

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  
خب یه لحظه صورتت رو حس کردم عجله نکن نماز بخونم یه کیس خوب میاد انشاالله

سلام عزیزم مال منم میگی🥺🤍

با فرزاد ازدواج میکنم؟

ویژگی هاشو میگی

امسال یکی از دانشگاه های تهران قبول میشم؟

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

بیا خصوصی آیدیشو بفرستم

عزیزم بیا خصوصی

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید
متولد مردادی حس تنهایی می‌کنی از خدا منتظر نشانه و معجزه ای خدا حواسش بهت هست صبور باش

سلام عزیزم مال منم میگی🥺🤍

با فرزاد ازدواج میکنم؟

ویژگی هاشو میگی

امسال یکی از دانشگاه های تهران قبول میشم؟

دعات میکنمممم

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟