2777
2789
عنوان

فالو کردن زن های خراب😅❌❌❌

356 بازدید | 17 پست

من یه خوابی دیدم چندین سال پیش که نوجوان بودم 

اسم یه نفر بهم گفته شد به عنوان همسر آینده و قیافش ندیدم بهم گفتن شبیه فلانی هست که مشهوره 🥴

در عین ناباوری بدون اینکه اون فرد بشناسم اسمش شانسی سرچ کردم تو اینستاگرام دیدم همچین فردی تو شهرمون هست که واقعاً میتونم بگم تا 80/70 درصد شبیه همون فرد مشهوری بود که تو خواب بهم گفته شد 😂 💔

حالا چون پیج اش بازه میبینم یکم هول تشریف داره و چند نفر زن ج.ن.....فالو داره ، وگرنه همه چیزش اوکی بود 

حالا به نظرتون معنی این خواب چیه ⁉️ 

من نمیتونم با چنین آدم کنار بیام ، البته اون بنده خدا هم اصلا منو نمی‌شناسه که بیاد بهم پیشنهاد بده 

فقط میگم ممکنه سرنوشتم باشه⁉️ یا چرت و پرت هست 

نظر شما چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این چرت و پرتا زیاد فکر می کنم ، عامو به زندگیت برس ازین فکرای الکی هم نکن 😭😂

خب من که هیچ حسی به اون طرف ندارم 

خودش اومد تو خوابم و جزئیات دقیقا همون چیزی بود که دیدم 

چیزی به نام سرنوشت وجود نداره

همه چی به اعمال و رفتار ما بستگی داره

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید