یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین ن خونگی وقتی میخوای بیاری اولاً اینکه نباید بری سراغ توله کش و تولههای نژاددار و اینا بخری چون مادر اون تولهها خیلی وضعیت بدی رو میگذرونه چون در سال ۲ تا ۳ بار ازش توله کشی میکنم تا شماها بتونید تولههاشون رو بخرید و این بیزینس ادامه داشته باشه این یه مورد اگه میخواید باید به سرپرستی بگیرید حالا یا مثلاً بچه گربههایی تو کوچه خیابونی حالا مثلاً گربههایی که بالغ شدن و اینا رو و مورد بعدی اینکه باید حتماً به هزینه و شرایط نگهداریش فکر بکنید اگه از اون دسته آدمایی هستید رو وسایل خونتون حساسید رو مبلتون رو تخت خوابتون روی مثلاً چه میدونم لوازم شکستنیتون گربه امکان خرابکاری داره و امکان داره وسایلتونو خراب بکنه نمیشه دو روز بعد حیوونو پرت کرد بیرون بعد به این چیزاش فکر بکنید
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
و مورد دیگه اینکه امکان داره اون حیوون مریض بشه آسیب ببینه خب طبیعتاً باید ببریدش دکتر پول براش خرج بکنید باید ببینید شرایط مالیتون چه جوریه میتونید از پسش بر بیاید یا نه چون خیلیا حیوونو میبرند بعد حالا مریض میشه یا یه اتفاقی براش میافته میارن رهاش میکنن که خب خیلی گناه داره این و از همه مهمتر اینکه اون حیوون احساسات داره به شما علاقهمند میشه وابسته میشه و اینجوری خیلی عذاب میکشه وقتی رهاش بکنید
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁