2777
2789

😐😐😐

خونه تنهام 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه چیه حیون تو خونه چندشه واقعا 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید
واهاهانپرسيدي چه ربطي داشت؟

گفت بچه خودمون بهتره 

گربه اذیت می‌کنه 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

ببین ن خونگی وقتی می‌خوای بیاری اولاً اینکه نباید بری سراغ توله کش و توله‌های نژاددار و اینا بخری چون مادر اون توله‌ها خیلی وضعیت بدی رو می‌گذرونه چون در سال ۲ تا ۳ بار ازش توله کشی می‌کنم تا شماها بتونید توله‌هاشون رو بخرید و این بیزینس ادامه داشته باشه این یه مورد اگه می‌خواید باید به سرپرستی بگیرید حالا یا مثلاً بچه گربه‌هایی تو کوچه خیابونی حالا مثلاً گربه‌هایی که بالغ شدن و اینا رو و مورد بعدی اینکه باید حتماً به هزینه و شرایط نگهداریش فکر بکنید اگه از اون دسته آدمایی هستید رو وسایل خونتون حساسید رو مبلتون رو تخت خوابتون روی مثلاً چه می‌دونم لوازم شکستنی‌تون گربه امکان خرابکاری داره و امکان داره وسایلتونو خراب بکنه نمیشه دو روز بعد حیوونو پرت کرد بیرون بعد به این چیزاش فکر بکنید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

چند سالته؟چن ساله که ازدواج کردین؟

۲۸تقریبا 

کمتر از یک ساله 

شوهرم نزدیک ۳۸ 

یک موی گریه بره تو حلقت باعث آسم

یا خدا نکرده برحسب اتفاق بازم میگم اتفاق بره داخل رحم نا باروری میاره

حیوان جاش تو خونه وتخت ومبل ما نیس

هم حیوان بیچاره رو اسیرمیکنید

هم خودتونو

سگ وگربع تو خونه نگه داشتن حتی پرنده

فرهنگ نیس

و مورد دیگه اینکه امکان داره اون حیوون مریض بشه آسیب ببینه خب طبیعتاً باید ببریدش دکتر پول براش خرج بکنید باید ببینید شرایط مالی‌تون چه جوریه می‌تونید از پسش بر بیاید یا نه چون خیلیا حیوونو می‌برند بعد حالا مریض میشه یا یه اتفاقی براش می‌افته میارن رهاش می‌کنن که خب خیلی گناه داره این و از همه مهم‌تر اینکه اون حیوون احساسات داره به شما علاقه‌مند میشه وابسته می‌شه و اینجوری خیلی عذاب می‌کشه وقتی رهاش بکنید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

برو باشگاه کلاس هنری چیزی خودتو سرگرم کن

سر گرمم میخاستم یه حس مادرانه هم داشته باشم به گربه

گفت بچه خودمون بهتره گربه اذیت می‌کنه

حيوون خونگي خيلي خوبه بخصوص حتي در آينده كه بچه دار ميشيد

باهاش صحبت كن اگر امكانش رو داري بيار

بخصوص كه گربه بسيار مستقله برعكس سگ

شايدم حساسيت داره نميگه؟