2777
2789
عنوان

این مبلغ چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست
۲۱ هزارتومنه دیگه

فر کردم۲۰۰ تومنه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه از سایت دکتر تو نوبت گرفتم...

بعد پیام داد دوباره نوبت بگیرید..

زنگ زدم کلینیک اصلا تو اون روزی که من نوبت گرفته بودم دکتر نبود...و کلینیک گفت ...اون مبلغ جهت تبلغ ومالیات خودشونه...ربطی به ما نداره

خلاصه منم از گوگل شماره پشتیبانی دکتر تو رو پیدا کردم..

و گفتم دیگ نمیخام نوبت بگیرم..لطفا پولم بدین...شماره کارتم گرفت...بعد دو روز برام زد...

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بیشتر ببینید
عه ینی پول ویزیت جداهست؟؟ انگار بیعانه ست درسته‌؟

بیعانه نمیشه گفت انگار پول میدی که یه نوبت تو ساعت و روزی که میخوای برات بزارن کنار و نخواد بری تا مطب دکتر و نوبت بگیری 

من چون دوتا بچه دارم همیشه اینجوری نوبت میگیرم که نخواد برم خیلی معطل شم یا دوبار برم چون اکثر دکترا دیگه تلفنی نوبت نمیدن

بیعانه نمیشه گفت انگار پول میدی که یه نوبت تو ساعت و روزی که میخوای برات بزارن کنار و نخواد بری تا م ...

اره ولی ازسایت دکتردکتر یا پذیرش ۲۴ امتحان کردین تاحالا؟

من یزدم ازین سایتانوبت میگیرم

❤ متاهل❤