2777
2789

باورهای مذهبی هاوکینگ خود را یک خداناباور می‌دانست و علاوه بر رد وجود خدا، اعتقاد به جهان آخرت و زندگی پس از مرگ را هم داستان‌های کودکانه می‌شمارد. هاوکینگ دربارهٔ وجود خدا می‌گوید: «پیش از آنکه ما علم را بفهمیم، طبیعی بود که به خلقت جهان توسط خدا باور داشته باشیم.

یا این حرف: 

از لحظه‌ای که بشر توانست وقایع را با عقل و علم ثبت و ضبط کند؛ دیگر: هیچ معجزه‌ای تحقق پیدا نکرد و نه پیامبری ظهور کرد

گزارش نزنید واقعا این حرفا باعث میشه به شک بیوفتم

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

حالا این حرفا رو هم هاوکینگ نمیزد خودت شک نمیکردی به الکی بودن همه چیز ؟

چرا میکردم 

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم کلی معجزه اتفاق میافته حتماکه نبایدیکی کوهوبشکافه که بگی معجزه

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

یه تابلوی نقاشی رو ببینی میگی اینو حتما یکی کشیده چطور ممکنه جهان به این بزرگی و منظمی خالق نداشته باشه عقل خودت چی میگه واقعا 😐

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید

تو زندگی های همه ما کلی معجزه رخ میده که حتی روح ما هم ازش خبر نداره !

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

همونطوری که یه پزشک نمیتونه راجع به علم فیزیک نظر بده 

یه دانشمند حوزه فیزیک هم نمیتونه راجع به ماورالطبیعه حرف بزنه 

هاوکینگ بعد از اینکه گفت خدایی وجود نداره مچاله شد افتاد رو ویلچر

سازنده تایتانیک بعد از اینکه گفت این کشتی و رو حتی خدا هم نمیتونه غرق کنه 

تو اولین سفرش غرق شد 

ذره ای نباید به شک بیوفتی

میخوای بگی تصادفی به وجود اومدیم؟

مغز خودت این و قبول میکنه؟

صرفا چون دانشمنده و تو فیزیک خوبه نباید هر چرتی گفت باور کنی

اون فقط حق داره راجع به فیزیک نظر بده ولاغیر

اردبیل مارالی🥲✨️

بنظرم کسی که خدارو انکار میکنه

داره فریاد میزنه،که از تو جوب در اومده،یعنی کسی اونو خلق نکرده،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نمیدونم واقعا بهتره به اینجور چیزا فکر نکنیم ولی دقت کنید هرچقد باسواد تر باشی همونقدر بیشتر درمورد اینجور چیزا فکر میکنی ولی مادر پدربزرگامون بدون هیچ تفکری قبول کردن که همچین چیزایی وجود داره . در کل بنظرم خدا همون روحی هست که درون ادم ها وجود داره و هرچقد پاک تر نگهش داری زندگی بهتری داری

معجزه ندیدی دو سری موشک زدن اما  یه نفر نمرد یا یه بندر بدون مواد منفجره منفجر شد

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*