به این سن رسیدم هنوز نتونستم یاد بگیرم چقد توش اب بریزم رقیق شد مجبور شدم بیشتر بذارم بمونه کلللل پوستم سوخته انقدرررر خارش شدید گرفته لعنتی هرچی روغن و کرم زدم فایده نداشته رو مچ تا انگشتای دستمم گذاشتم خشککککک اصن نابود شد پوستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماست سون خوردی باید غلظتش مثل ماست سون باشه بعدش هم یه دور حنا رو مثل لیف بزار رو پوستت تا کمتر خشک بشه
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
اره اره فهمیدم چی میگیحنارو شنیده بودمبعد اینکه نوره رو گذاشتم رو بدنم و شستم بعدش ی دورحنا بذارم؟تو ...
حنارو با آب قاطی کن و مثل لیف بکش به بدنت و ۵ دقبقه بمونه و بعد هم بسورش
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!