2777
2789

مثلاً دیدین میرین توی مراکز تجاری لوکس این همه دختر یا پسر برای خودشون نزدیک ۶ ۷ میلیون تومان خرج می‌کنن کارت میکشن و خرید می‌کنن خب به نظرتون شغل باباشون؟ چیه چقدر پول تو جیبی می‌گیرند

۶ تومن الان چیزی؟نیست واقعا 

من یه کفش و شلوار خریدم شد ۵ تومن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من محل زندگیم عمدتا پولدارن متاسفانه دوستامم همیشه از این قشر بودن و من اذیت میشدم دلیلشم این بود که بابام سی سال کار کرد به هر زور و ضرب و خرج نکردن تو منطقه بالا خونه خرید خودش میگه ویژنش بوده ولی خبرهمسایمون سه تا شرینی فروشی داره و فوق العاده بچه هاش پول خرج میکنن یهو میرن سفر پونصد میلیون خرج میکنن دوست صمیمیم باباش ساختمون سازه و یه پاساژ داره داخل اراک خیلی خرج میکنه دوستم که همسایه ایم بابام وکیل پایه فک کنم وکیل جهانگیریه یکی از دولت مردا یه دوستم دارم مادر پدرش دوتاشون پزشکن پدرش متخصص خون و سرطانه من معرفیش کردم به فامیلمون میگفت ویزیتش پونصد تومنه برای شیمی درمانی ام ساعتی ۳ میلیون میگیره که البته دوستم گواهینامشو با بی ام و اغاز کرد

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😯😯اسم دکتر نمیدونی ؟

فامیلیشون کاوه اس مطبشون شهرک غرب  ایران زمین گلستان جنوبیه بزنی دکتر کاوه متخصص خون میاره فک کنم بیمارستان بهمن ام میشینه 

در گنگ ترین حالت زندگیمم