2777
2789
عنوان

چه وسایلِ برقی باید برای جهیزیه بگیرم❔️🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 59 پست

خیلی بستگی به سبک زندگیت داره

مثلا من چرخ گوشت خریدم و واقعا مصرف هم میکنمـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید
وای خیلی گیج شدم🥲😂چقد سخته جهیزیه خریدننخیلی استرس دارم یچیزایی و فراموش کنم

این مهم نیست اتفاقا استرس بگیر که وسیله اضافه و بیخودی نگیری این بدتره بابات گناه داره

چرخ گوشت نخر چون خردکن خریدی همون کارو میکنه

به جای غذا ساز میتونی گوشتکوب برقی چند کاره بگیری 

فقط آبمیوه گیر نداره اونو بگیر 

فکر کنم آسیاب هم داشته باشه

بعضیاش همزن هم داره 

مخلوط کن هم داره

یعنی چندتا وسیله رو داره به صرفه تره

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبمیوه گیری 

چای ساز برقی 

همزن برقی 

پلو پز 

مخلوط کن 

و ضمننا بنظرم اسنک ساز بیخوده الان من اسنک ساز ندارم بدردی هم نمیخوره بنظرم ببین چی احتیاج داری بخر یعنی اول تو لیستت اونایی ک واجبن و بذار اسنک ساز اصلا واجب نیس 

ببین تو خونه مامانت از چیا استفاده میکنید همونارو بخر

دقیقا 👍👍 درست ترین حرف 👌👍 تفاوت ها رو بعدا آدم به مرور متوجه میشه و می خره

امروز یه تاپیک استارتر میگفت میدونم وسایلی که میگیرم قراره خاک بخورن ولی میگیرم چون خوشم میاد از قیافه شون 😁 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
یعنی داماد چیا رو قبول کرده؟

یخچال و فریزر و تلوزیون سرویس خواب مبل کولر

ما رسم داریم وسایلِ بزرگ‌با داماده

البته فامیل نیستیم کلا غریبه‌س رسم و رسوممون فرق میکنه اما نامزدم طبقِ رسوم ما پیش رفت

مثلا خودشون ی رسمایی و نداشتن اما احترام گذاشت و به بهترین نحو رسمامونو انجام داد

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بیشتر ببینید
یخچال و فریزر و تلوزیون سرویس خواب مبل کولرما رسم داریم وسایلِ بزرگ‌با دامادهالبته فامیل نیستیم کلا ...

عالی. اما کولر؟؟ مگه رو ساختمون نصب نیست 😳😳😑😑

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

عالی. اما کولر؟؟ مگه رو ساختمون نصب نیست 😳😳😑😑

نه عزیزم

ما خودمون کولر دوتیکه میگیرم ولی شهرِ اونا نسبت به شهر ما خنک تره کولر آبی نصب میکنن دیگه نمیدونم رو ساختمونا نصبه یا نه

ولی ما خودمون میخریم نصب نیس

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بیشتر ببینید
خورد کن گوشت قرمز رو نمیتونه درست چرخ کنه اگه زیاد باشه فشار میاد بهش

کم کم چرخ میکنه خب 

یا نهایت میده خود قصاب چرخ کنه 

خیلیا دیگه چرخ گوشت استفاده نمیکنن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

نه عزیزمما خودمون کولر دوتیکه میگیرم ولی شهرِ اونا نسبت به شهر ما خنک تره کولر آبی نصب میکنن دیگه نم ...

ببین دقیقا مثل همین کولر که میگی

باید نگاه کنی به خونواده خودت 

ببینی مامانت چیا استفاده میکنه

تو یه کم بالا و پایین میشی فقط

من البته خودم الان بعضی چیزها رو استفاده میکنم که مامانم نمیکرد یا مثلا دوست دارم بگیرم الان، که تو خونه هیچکدوم از مامانامون و اطرافیانمون نیست و همسرمم اصلا درک نمیکنه میخوام 😁 ولی میدونم اون وسیله خوبه 

وقتی کم کم و توی زندگی بخری، چون به مرور و با فکر خریدی خیلیییی برات کاربردی خواهد بود

الان از روی دست مامانت بخر فوقش یکی دو تا وسیله بیشتر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
نه عزیزمما خودمون کولر دوتیکه میگیرم ولی شهرِ اونا نسبت به شهر ما خنک تره کولر آبی نصب میکنن دیگه نم ...

اهاا

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خردکن و سفارش دادم آسیابم گرفتم غذاساز بگیرم بنظدت؟

ببین بستگی بخودت داره ک ببینی چی بکارت میاد مثلا غذاساز سریع یچیزیو رنده میکنه یا از من آب مرکبات گیری هم داره همزن داره البته من ازهمزنش استفاده نمیکنم زیاد ،همزن جداگرفتم