سلام دیروز رفتم سونو ،بهم گفت ۶ هفته دارم. دو تا ساک حاملگی و جنین دیده شد ، صدا قلب یکیش شنیده شد اون یکی دیگه ن. تا حالا شده یکی دیرتر صدا قلبش شنیده شه ؟ ممکنه برا کسایی که میگن قلب تشکیل نشده و صدا نداره ولی بعد چند هفته قلب تشکیل شه و صدا بده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلیا گفتن قلب تشکیل نشده و بچه رو نگه داشتن به دنیااومده و سالم بوده.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠 خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎 یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸♀️ عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃♀️ گیسو نگو کمنده والا💇♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭
🥹🥹🥹👏👏مبارکه برامنم دعا کن ۳قلو بیارم بعد چندین سال 🥺 انشاءالله درصحت سلامت بدنیا بیان سالم انشاءالله فرزندانی سالم باایمان و صالح باشن چندسالتون چندمین بارداری دارین؟
چندوقت میگذره که باردارشدین
روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید