2777
2789
عنوان

رگه خونی در مدفوع نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 26 پست
دختر من موز می خورد انگار تو مدفوعش ریش اصلاح شده ی مَردهدختر شما هم احتمالا به چیزی شما خوردین حساس ...

شیر خشک میخورع یکماه پیش آزمایش داده منفی بود ولی نمیدونم واقعا دیگه رد دادم

هر دو تا دختر من حساسیت ب لبنیات داشتن چرا می‌ترسید؟ بعدش هم با ۱ بار رگ خونی دیدن قطعی نمیشه گفت

اخه نوشتن وزن نمیگیرن و فلان بعد دختر من تازه یک ماهه معدشو عمل کرده واقعا اسم دکتر میاد حالم بد میشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم کلی حساسیت لبنیات دفع مدفوع زیاد آبکی.  شکم درد و دل پیچه . دون دون های ریز مخصوصا  اطراف لب گردن و شکم و ناحیه پوشک

و اینکه شاید حساسیت ب چیز دیگه باشه صرفا لبنیات نیست 

مثلا موز . ببینید این چند روز شما موز خوردین یا تخم مرغ . بادام .... شاید هم یه دل پیچه موقت باشه نگران نباشین 

مادر دو دختر زیبا 💕
اخه نوشتن وزن نمیگیرن و فلان بعد دختر من تازه یک ماهه معدشو عمل کرده واقعا اسم دکتر میاد حالم بد میش ...

ان شاالله که چیزی نیست 

در کل اینجوری هم نیست فقط باید رعایت بشه اگه حساسیت باشه . من چون شیر خودم میدادم ۲ سال کامل رعایت کردم لبنیات کامل از غذاهام حذف کردم . دختر بزرگم ۳ سالگی حساسیتش برطرف شد . دختر کوچیکم ۲ سالگی 

مادر دو دختر زیبا 💕

عزیزم حساسیت پروتیین گاوی 

اگه بچتون شیر خودتون میخوره باید رژیم مخصوصشو بگیری . اگه شیر خشک که خودشون یه  نوع شیر خشک بدبو و بدمزه دارن باید فقط اون بخورن .لطفا الکی نگیرش اینجا هم سرچ کنی رژیم اینا کمکت میکنه . اگه رعایت کنی به یکسال نرسیده خوب میشه