2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکل شوهرم چیه

1811 بازدید | 61 پست

اصلا یه کلمه باهام حرف نمیزنه باهاش هم حرف میزنم یا اصلا واکنش نشون نمیده صداش میزنم جواب نمیده 

نه گپ و گفت و شوخی داریم اصلا بهم نگاه هم نمیکنه 

چه برسه نگاه های خاص زن و شوهری 

باهاش هم شوخی کنم هم نمیخنده 

یه تیکه سنگ

به نظرتون مشکل روحی داره  یا با من اینطور 

اگه مشکل روحی داره اسم بیماریش بهم بگین

اما با خانوادش و همکاراش دیدم میخنده و حرف میزنن 

اگه مشکل روحی داشت با اونا هم همین بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه نداره برامنم نامزدم میرفتم پیشش تازه عقد کرده بودیم میشست فیلم نگاه میکرد یا میرفت سرکار یا خونع دوستاش بعد ۳ ماه عقد بلاکم کرد گفتم طلاق قبول کرد همه فهمیدن منو نمیخاد

هوالمحبوب 💛                                                    درخواست آقایان قبول نمیشود به هیچ عنوان☕ خانم های عزیز بزرگترین اصل زندگی که هیچ جا به ما اموزش ندادن دوست داشتن خود است عزت نفس جایی که ارزش انسان حفظ نمیشه مساوی است با خواری نفس🍇 اگه سوار قطار اشتباهی شدید در اولین ایستگاه پیاده شوید هر چه بیشتر در مسیر اشتباه پیش بروید بازگشت به مسیر درست سختر است 🌱 

بیشتر ببینید
گفتم میگه من همینم عوض هم نمیشم میخوام طلاق بگیرم تو دادگاه اینو بگم دلیلم موجه و منطقی دارم از بی ه ...

شاید زیاد ادم گیری هستی 

ریز میشی ب حرفاش

مو از ماست میکشی بیرون

اونم نمیخاد بحث باشه

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

خوب چرا باهام ازدواج کرد مگه مجبورش کرده بودم الانم دوستم نداره مهریمو بده و طلاقم بده

پس حرف مردمو کجای دلش بزاره؟

جز تو کسی این عنو تحمل نمیکنه یکیو داره باهاش گرم میگیره غذاشو میدع براش زندگی ساخته

فقط میتونم بگم قدر خودتو بدون

اون ی روز حرف نمیزنه تو دور روز حرف نزن

ادما دنبال توجهن وقتی بیش از حد توجه بکنی دلشونو میزنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون