2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 37 پست
اره یبار اونم دو روز خوش هم گذشته ولی خب نمیدونم

ولی ماه عسل دو نفرس

نذار خرابش کنه دو نفره برین

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صلاح زن زبونشه یکم عشوه بیا 

اولین سفر حتما راضیش کن و سعی کن خیلییییی خوش بگذره غر نزن و گلایه و... هیچی 

اخر سفرم بگو واقعا بهترین سفر عمرم بود چون تو کنارم بودی خیلی خدش گذشت اصلا خسته نشدم 

البته سفر با دوستاشم مخالفت نکن با سیاستت خامش کن 

نه نیار 

نود درصد اقایون تنهایی بهشون خوش نمیگذره،،، حوصله شون سر میره،،،،، 

مگه اینکه آقا خیلی احساساتی باشه یا دوران نامزدی باشه که کنار زنش بهش خوش بگذره 

بنظر منم شمال با رفیق ها بیشتر خوش میگذره تا تنهایی

شوهر من اصلا از مسافرت خوشش نمیاد،چه تکی چه با بقیه،کلا فقط دوست داره کار کنه،یعنی هرچی بیشتر کار کنه بیشتر لذت میبره،اگه دو روز رفتیم جایی روز سوم دیگه عزاداریه،میکه چیه اومدیم الکی ول میگردیم،کلی کار دارم،سه روزه سر کار نرفتم،همه کارام موندن، اینقدر میگه که روانی میشی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیشتر ببینید
کاش همه مردم فکر و مشکلاتشان در همین حد فکر شما بود🥴🥴🥴

چقدر از این حرف و نظر بدم میاد. چقدر متنفرم یکی از یه مشکل ساده بیاد بگه بعد اینجوری یکی ادعای بدبختی بالاتر داشته باشه بیاد مسخره اش کنه. حالا این بنده خدا این مورد رو مخشه، قرار نیست کاپ بدبختی رو ببره که شما ترسیدی

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چقدر از این حرف و نظر بدم میاد. چقدر متنفرم یکی از یه مشکل ساده بیاد بگه بعد اینجوری یکی ادعای بدبخت ...

دقیقا همینطوره و اصلا این خانم چطور از یه تاپیک به فکر و مشکلات من پی برد رو نمیدونم

متاسف شدم اصن

بگو اونا شعورشون کشید مزاحم زوج جوان نشنفهمیدن ما خلوت خودمونو میخوایم نمیانولی تو عقل نداریشوهر منم ...

اونا هم با ما ازدواج کردن دیگه . اصلاااا من از اولشم گفتم دوسندارم کسی باشههه. بعد میگه میخای بریم با عمم اینا بریمممممم ینی اعصابم گوه .بعد میگف مامانمو ببریممم 

بگو حالا چندسال دیگه بچه دار میشیم حسرت این دونفره بودنمون میخوریم بگو ماه عسل دو نفریه حالا این یبا ...

اره والا منم میگم اینارو و باز حرف خودشو زد دیگه منم گفتم من خواسته م این بود اگ تو یچیز دیگه میخای و منو قبول نداری هر کار دوسداریو بکن

اونا هم با ما ازدواج کردن دیگه . اصلاااا من از اولشم گفتم دوسندارم کسی باشههه. بعد میگه میخای بریم ب ...

اوووف پیرت میکنن

شوهر منم همین بود هررررررجا میخواستیم بریم همه رو ریسه میکرد ک تنهایی خوش نمیگذره

ایقد قهر کردم غر بجونش زدم اخم و تخم کردم تو مسافرت جمعی زهرمارش کردم تا آدم شد🤦‍♀️

دنبالم نیا اسیرم میشی  

الانم نگو کنسل کن

بگو زنت منم باید باب میل من باشی نه دیگران

مگه برا بقیه جا رزرو کردی ک کنسل میکنی من مهم نیستم دل من مهم نیس

یادش بده دونفری بیرون رفتنو کم نیار نگو کنسل کن

دنبالم نیا اسیرم میشی