2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با شوهرمه

798 بازدید | 37 پست

ما نزدیک ۹ ماهه عروسی کردیم بمن قول مسافرت شمال داده همین اردیبهشت ببره . ینی از اول عروسی گفته اردیبهشت . ماه عسل هم نرفتیم باهم

حالا قرار بود دوستاش بیان زدن زیر حرفشون و نمیان و زنگ زده الان به من میگه جایی ک رزرو کردیم لغو کنیم بعدا میریم چون دو نفره اصلا حال نمیده مسافرت

منم گفتم به من حال میده و دوسدارم برم . توام بت حال نمیدع یبارو بمن قول دادی تحمل کن اصن

بعد باز حرف خودشو زد ک چیه مسافرت دو نفره منم گفتم هر چی خودت میدونیو انجام بده پس اگ حرف من مهم نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافق حرفشی؟

اصلا تجربه سفر دو نفره رو دارین؟

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شوهر منم تو ۹۰ درصد بیرون رفتنا خوشش میاد بقیه هم باشن از دوست گرفته تاخواهر برادر هرکی

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید

والا من بمیرمم مسافرت باکسی نمی‌رم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂