یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
اگه خودش درکش بالا باشه یه جوری واست خرج میکنه نگران نباش
[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته.../زنهای خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنیاند؛چشمهای زیبا، غمهای همیشگی و شجاعت ناگزیر.»🤍«ساده بگویم ،زنها همیشه میترسند، از اینکه موی کوتاه بهشان نیاید، از اینکه خوب آرایش نکنند، از اینکه بلند بخندند، و از اینکه مردی ترکشان کند. زنها همیشه میترسند اما زنها ترسو نیستند. با تمام این ترسها، مویشان را کوتاه میکنند، زیبا آرایش میکنند، بلند میخندند و مردی را که دوستشان ندارد، ترک میکنند.»🤍زنهای غمگین از ابتدا غمگین نبودندیک زن را، دو چیز غمگین میکند مردی که دوستش دارد، و وطنی که بر او ظلم میکند.»🤍ما مردمان خاورمیانه، مردمانی بودیم که به چیزی بیشتر از عشق نیاز داشتیم. ما اول باید آرامش، آزادی و عدالت را به دست میآوردیم و با آنها میزیستیم و بعد، اگر مجالی ماند به سراغ عشق میرفتیم.»