کلا شوهرم اخلاقش تنده من موقع خوب علاقه ای به بوس و بغلش ندارم آخرین بار خیلییی زیاد خسته بودم از سر کار اومده بودم این هی منو بیدار میکرد منم پسش زدم اونم چند تا مشت زد بازوم کبود شد منم کلی گریه کردم بعد من زدم. میگه چرا پسم میزنی بخدا اینقدررر خسته لودم هر چی میگفتم مث خر حالیش نمیشد. کلا آدمیه موقع خواب میچسبه بهم فک نکنین جذابه آدمی که در طول روز چن بار دلتو میشکنه اونوقت حکم مزاحم داره. خلاصه بعد از قضیه کبودی من کبودی رو به خانوادم نشون دادم که ابروش بره از اپن موقع موقع خواب کمتر مزاحمم میشه. میخاستم پیام بدم عزیزم ممنون که درکم میکنی کن اونموقع باید آزاد و راحت بخوابم اخه باردارم هستم
سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه ادامه بدی شوهرت میره سراغ یکی دیگههرچقدر خسته باشیبا یه نوازش میتونی حال شوهرتم خوب کنیمردا مثل ...
خانم ها هم که کلا سهمی تو زندگی ندارن و مهم نیست ک درک بشن
فکرکن شاغلی، بارداری، خسته ای ، همجنست هم میگه به فکر یه همسر نر خرت باش که نره سراغ یکی دیگه😏
فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫