2777
2789

پوست صورت من الان دوساله مثل کویر خشکه دچار التهاب و اگزما هم تند تند میشه میخوام یه آرایش کنم هر کاری میکنم پوست صورتم پوسته پوسته میشه خیلی افتضاح دیده میشه هر کرم مرطوب کننده و آبرسانی زدم فایده نداشت امروز میخوام این پماد رو بزنم اما میترسم

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه لایه بردار نیس

من پوست دستم اگزما نداره فقط خشکه ویه جوری یه دست نیست حس میکنم چروکه دستامم استخونیه یه جوری دیده میشه قشنگ نیست عاشق دستایی هستم که پوستش چروک نباشه صاف ویه دست  ازاین  بزنم خوب میشه

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 
من پوست دستم اگزما نداره فقط خشکه ویه جوری یه دست نیست حس میکنم چروکه دستامم استخونیه یه جوری دیده م ...

دقیقا عین دست من . شب میزنم تا صبح دستم میشه آینه صاااااف میشه و سفید . البته بگم بهت دو مدل داره یکی چربه مثل وازلین یکی ام مث کرم سفیده . اونی که مثل وازلین چربه معرکه است 

اصلا اونی که مثله کرمه استفاده نکن هیچ تاثیر نداره