2777
2789
عنوان

مامانای گل و خانمای باردار بیاین

163 بازدید | 19 پست

دارم میرم ۳٠  هفته

نی نی خیلییی تکون میخوره. چه وقتی میشینم چه دراز میکشم

یا مدام انگار میچرخه یا لگد میزنه. 

خیلی خوشم میاد ولی همش میگم نکنه راحت نیست😭

پسره جوجم

پوزیشنی برانشستن وخوابیدن انتخاب کن که نی نی توش راحته مشکلی نیست معلومه ازون شیطوناست خدابه دادت برسه😂

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

پوزیشنی برانشستن وخوابیدن انتخاب کن که نی نی توش راحته مشکلی نیست معلومه ازون شیطوناست خدابه دادت بر ...

روی پهلوی چپم همیشه عزیزم

🥲🥲🤣🤣هییی خدااا 

یه دیقه اروم نمیگیره از اخرای چهارماه دیگه از رو شکم معلوم میشد لگداش هرکی پیشم بود میدیدش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی پهلوی چپم همیشه عزیزم🥲🥲🤣🤣هییی خدااا یه دیقه اروم نمیگیره از اخرای چهارماه دیگه از رو شکم معل ...

دلمونوآب کردی سرصبحی😂

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

مادرم تعریف میکرد موقع بارداری برادرم همین جوری بوده الانم که سی و اندی سالشه هنوزم شلوغه از دستش فراری هستیم

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   

سلام عزیزم ای جانم ماشاءالله بهش.

اون جاش خوب و راحته نگران نباش خدا یه جوری قرار دادتش که جاش راحته.

شما فقط حواست باشه کاری نکنی یا توحالتی نباشی که به شکمت فشار بیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
روی پهلوی چپم همیشه عزیزم🥲🥲🤣🤣هییی خدااا یه دیقه اروم نمیگیره از اخرای چهارماه دیگه از رو شکم معل ...

چه وروجکه 

پسره ؟

منم چپ می خوابم چون بچه سمت چپ هست راست دوست ندارم بخوابم 

معجزه شکر گزاری...

سلام عزیزم ای جانم ماشاءالله بهش.اون جاش خوب و راحته نگران نباش خدا یه جوری قرار دادتش که جاش راحته. ...

مرسی عزیزرم🥰

یکم پیاده روی زیاد میکردم که دیگه نمیکنم باید مراقب باشم

اخی 😍😍..انشاالله خدابرات حفظش کنه 💞

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید