2777
2789

دلم میخواد هر روز درگیر درس و کار باشم همه روزا یا سرکار باشم یا دانشگاه پول خوب دربیارم لباسای خوب و گرون بخرم هر لباسی خوشم بیاد بتونم داشته باشم هر وقت هر غذایی دوست دارم بتونم بخرم الان نهایت ماهی یه بار بتونیم غذای بیرون بگیریم عقده شده برام دلم میخواد رستورانای با کلاس غذا بخورم غذا هایی که تا حالا امتحان نکردم و امتحان کنم دندونام رو درست کنم عطرای گرون قیمت  داشته باشم یه خونه سه خوابه قشنگ جمع و جور اجاره کنم تو بالا شهر البته که با این خانواده روانی سختگیرم نمیدونم چجورییییی ایفون اخرین مدل داشته باشم مک بوک اپل دلم میخواد سفر های خارجی برم ورزشی که عاشقشم رو حرفه ای دنبال کنم و دونده دو سرعت بشم توش مدال های بزرگی بگیرم  کاش زودتر اون روزا بیان ای کاش ایده های زیادی تو سرمه برای پول دراوردن امیدوارم اینقدری دربیاد که بتونم پول رو پول بزارم و سرمایه گذاری کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دارم درس میخونم برا کنکور ایشالله دانشجو میشم امسال 19 سالمه

ان شاءالله عزیزممم با کمک خدا و ائمه اطهار(ع)

میخوای چه رشته ای بخونی؟پولتو روی درس حساب کردی یا کار ازاد؟ 

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

ببین به خدا من همشون دارم ولی کاش نداشتم مریض نبودم.

عزیزم چه ربطی داره اخه ایشالله حالت خوب شه ولی پولدار سالم نداریم ؟ من بابت سلامتیم همیشه خداروشاکرم اما ازش میخوام رفاه هم بهم بده 

ان شاءالله عزیزممم با کمک خدا و ائمه اطهار(ع)میخوای چه رشته ای بخونی؟پولتو روی درس حساب کردی یا کار ...

ایشالله قبول شم دندون پزشکی نه میخوام برم تو کار مشاوره و اینا تجربم خوبه پشت کنکور بودم فک کنم میتونم کمک کنم به بچه ها بعد کم کم با پولی که دربیاد کارای دیگه هم راه بندازم