دلم میخواد هر روز درگیر درس و کار باشم همه روزا یا سرکار باشم یا دانشگاه پول خوب دربیارم لباسای خوب و گرون بخرم هر لباسی خوشم بیاد بتونم داشته باشم هر وقت هر غذایی دوست دارم بتونم بخرم الان نهایت ماهی یه بار بتونیم غذای بیرون بگیریم عقده شده برام دلم میخواد رستورانای با کلاس غذا بخورم غذا هایی که تا حالا امتحان نکردم و امتحان کنم دندونام رو درست کنم عطرای گرون قیمت داشته باشم یه خونه سه خوابه قشنگ جمع و جور اجاره کنم تو بالا شهر البته که با این خانواده روانی سختگیرم نمیدونم چجورییییی ایفون اخرین مدل داشته باشم مک بوک اپل دلم میخواد سفر های خارجی برم ورزشی که عاشقشم رو حرفه ای دنبال کنم و دونده دو سرعت بشم توش مدال های بزرگی بگیرم کاش زودتر اون روزا بیان ای کاش ایده های زیادی تو سرمه برای پول دراوردن امیدوارم اینقدری دربیاد که بتونم پول رو پول بزارم و سرمایه گذاری کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاءالله عزیزممم با کمک خدا و ائمه اطهار(ع)میخوای چه رشته ای بخونی؟پولتو روی درس حساب کردی یا کار ...
ایشالله قبول شم دندون پزشکی نه میخوام برم تو کار مشاوره و اینا تجربم خوبه پشت کنکور بودم فک کنم میتونم کمک کنم به بچه ها بعد کم کم با پولی که دربیاد کارای دیگه هم راه بندازم