به نظرتون این زیباییش میتونه یه امتحان باشه واسه تحمل من
بگین من چیکارکنم البته من دوست پسر نداشتم اصلا
و هیچ وقت ارتباطی با هیچ پسری نداشتم
من یه خواستگار داشتم که پسره همسایمون بود بارها اینجا راجبش تاپیک زدم این پسره خیلی خوشگل بود یعنی خدای زیبایی چشماش خیلی درشت سبز مژه های به شدت بلند ابروی هشتی پر دماغ به شدت کوچولو لباش غنچه یعنی شبیه ماه عکسای عادیش شبیه فی .لتر بود من از وقتی یادم میاد عاشق این پسر بودم البته بهش نگفته بودم کلا ترسو و خجالتیم همیشه از تو پیجش عکسای اینستاشو نگاه میکردم باهاش خیال بافی میکردم تصور میکردم تموم فکرو ذکر تموم این سالهای من اون بود گاهی زمان از دستم میرفت و ساعت ها محو تماشای عکساش میشدم تا این که از من خواستگاری کردن البته نه اینکه عاشقم باشه صرفا به عنوان اینکه دختر خوبیم و یه کیس من همش طی این سالها که دنبال زن بود کلی نذر کرده بودم دعا کردم چله توسل زاری مطمئن بودم که مال من میشه ولی نگو خانوادم بدون اجازه من به علت شغل و اینکه کلاسشون به ما نمیخوره ردش کردن خلاصه اون ازدواج کرد درست یکسال بعد این همه امیدواری شما بگین من چیکار کنم الان یکساله گذشته در حالی شما میگفتن دوروزه دیگه خوب میشی پس چی شد ؟شاید شما حق داشتین هر کی دیگه جای اون بود فراموش میشد ولی اون الهه زیبایی تو گور هم منو راحت نمیزاره من کارم تا قرص اعصاب کشیده شد شب و روز نداشتم دوباره گاهی اوقات دلتنگش میشم امروز رفتم دیدم تموم عکساشو حذف کرده دوتاش مونده تو پیجش آنقدر اشک ریختم توروخدا بگین چیکار کنم حتی خدا هم کمکم نمیکنه حالم خوب نیست تموم دارایی من دیدن عکسای پیجشه که اونارم داره پاک میکنه