2777
2789
عنوان

چرا یه پسر باید اون قدر خوشگل باشه

553 بازدید | 42 پست

به نظرتون این زیباییش می‌تونه یه امتحان باشه واسه تحمل من

بگین من چیکارکنم البته من دوست پسر نداشتم اصلا 

و هیچ وقت ارتباطی با هیچ پسری نداشتم 

من یه خواستگار داشتم که پسره همسایمون بود بارها اینجا راجبش تاپیک زدم این پسره خیلی خوشگل بود یعنی خدای زیبایی چشماش خیلی درشت سبز مژه های به شدت بلند ابروی هشتی پر دماغ به شدت کوچولو لباش غنچه یعنی شبیه ماه عکسای عادیش شبیه فی .لتر بود من از وقتی یادم میاد عاشق این پسر بودم البته بهش نگفته بودم کلا ترسو و خجالتیم همیشه از تو پیجش عکسای اینستاشو نگاه میکردم باهاش خیال بافی میکردم تصور میکردم تموم فکرو ذکر تموم این سالهای من اون بود گاهی زمان از دستم می‌رفت و ساعت ها محو تماشای عکساش میشدم  تا این که از من خواستگاری کردن البته نه اینکه عاشقم باشه صرفا به عنوان اینکه دختر خوبیم و یه کیس من همش طی این سالها که دنبال زن بود کلی نذر کرده بودم دعا کردم چله توسل زاری مطمئن بودم که مال من میشه ولی نگو خانوادم بدون اجازه من به علت شغل و اینکه کلاسشون به ما نمیخوره ردش کردن  خلاصه اون ازدواج کرد  درست یکسال بعد این همه امیدواری شما بگین من چیکار کنم الان یکساله گذشته  در حالی شما میگفتن دوروزه دیگه خوب میشی پس چی شد ؟شاید شما حق داشتین هر کی دیگه جای اون بود فراموش میشد ولی اون الهه زیبایی تو گور هم منو راحت نمیزاره من کارم تا قرص اعصاب کشیده شد شب و روز نداشتم دوباره گاهی اوقات دلتنگش میشم امروز رفتم دیدم تموم عکساشو حذف کرده دوتاش مونده تو پیجش آنقدر اشک ریختم توروخدا بگین چیکار کنم حتی خدا هم کمکم نمیکنه حالم خوب نیست تموم دارایی من دیدن عکسای پیجشه که اونارم داره پاک میکنه

کاش بتونم دیگه نیام اینجا هر دفعه که میام حالم خراب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بذار ببینیم واقعا خوشگله یاساخته ذهنته؟؟

نه هست واقعا نمیتونم بزارم همه تاپیکام راجب اونه آبروم میره

برو با خدای خودت انس بگیر بیچاره میشی و شایدم هستی تو از همون اول باید قبول میکردی حالا که نشد بگو ب ...

خدا منو نمی‌بینه وگرنه همه کار کردم کربلا رفتم تا حالا چقدر چله برداشتم من فقط وقتی آروم میشم که بمیرم 

چرا وقتی خانوادت رد کرد چیزی نگفتی؟؟؟

چون نشد که بگم واقعا می‌تونستم به بابام بگم من شوهر می‌خوام نمیشد 

هوس اگرشیطانی شد به مرز جنون و خودکشی میرسه خب نکن اینکارو با خودت مطمعن باش اگر با اونم زیر یه سقف ...

از کجا مطمئنی که بهم‌ خیانت میکرد 

یعنی تو میگی حس من فقط یه هوس شیطانیه 

البته خودمم ردش نمیکنم که نیست 

خدا منو نمی‌بینه وگرنه همه کار کردم کربلا رفتم تا حالا چقدر چله برداشتم من فقط وقتی آروم میشم که بمی ...

لامصب به این رفتارها میگند جنون جوانی و با تغییر سن درست میشه 

برو ازدواج کن 

به زندگیت برس 

از فکر اون یارو هم بیا بیرون  برو یه عشق جدید برای خودت بساز 

خیلی بهتر از اونم ریختند تو همه جا 

مطمعن باش هیچ تحفه ایی نیست و نبوده