2777
2789

من یه برادر زاده دارم ۱۴ سالشه ، این بچه یه پسر خاله ای داره ۲۳ سالشه ، بعد چون شمار قبلی داداشم دست برادر زادمه این پسر خالش شمارش رو داره حالا 

گیر داده به این بچه دائم از واتساپ براش پیام می‌فرسته( سلام خوبی چرا جواب نمیدی راستی رفتی دنبال علاقه هات هنوز ارمی )و یا کلی کیلپ یکی شون برای مثلا این بود (بفرست برای خوشگل ترین دختری که میشناسی) بعد اینم بگم بابای اینا جوریه که کلا خونشون مرد سالاریه و اونکی داداشش یه زن ۱۵ ساله گرفت 

الان برادرزادم به من پناه آورده منم واقعا اعصابم به هم‌ ریخته 

گفتم واتساپش رو پاک کنه و شمارش هم بلاک کنه 

《گاهے احسا๛ میکنم نقاشے شب پرستار ونگوگ م گاهے احسا๛ میکنم نامـہ خوבکشے اش هستܩ》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀

چیشد نفهمیدم چرا😑

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون روز هم همه خونه برادرم دعوت بودیم بحث ازدواج شد 

برگشت میگفت الان دختر خوب گیر نمیاد مگه اینکه ۱۳ ساله بگیری خودت بزرگ کنی از اون روز ازش متنفرمممم

《گاهے احسا๛ میکنم نقاشے شب پرستار ونگوگ م گاهے احسا๛ میکنم نامـہ خوבکشے اش هستܩ》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀

پسر خاله اش هم بچه است و عقل درست نداره. گناه داره ذهن بچه رو خراب می کنه

فکر کنم ۲۳ ساله بچه باشه 

چیشد نفهمیدم چرا😑

نگاه کن برادر زاده من ۱۳ سالشه 

یه پسر خاله داره ۲۳ سالشه 

الان پسر خالش از واتساپ دائم بهش پیام های بی ربط میده 

یا کلیپ های مسخره می‌فرسته مثلا یدونه فرستاده میگفت (بفرست برای خوشگل ترین دختری که میشناسی )  پسر خالش هم آدم درستی نیست

اره واقعا. تو اين سن خيلي زوده بچه ها از فضاي مجازي استفاده كنن. بايد زير نظر والدين باشه. وگرنه از ...

اره خیلی زود گوشی دادن دستش ولی پسر خالش هم حق نداره براش مزاحمت درسته کنه 

اره خیلی زود گوشی دادن دستش ولی پسر خالش هم حق نداره براش مزاحمت درسته کنه

اره. فك ميكنم كليپايي كه براش ميفرسته مناسب سنش نيست. البته الان كه شما گفتيد هم انچنان چيز بدي نفرستاده ها. ولي خب مناسب سن برادرزادت نيست. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نگاه کن برادر زاده من ۱۳ سالشه یه پسر خاله داره ۲۳ سالشه الان پسر خالش از واتساپ دائم بهش پیام های ب ...

داداشت میتونه درک کنه؟ اگ آره ب اون بگو چون واقعا خطرناکع

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بیشتر ببینید
داداشت میتونه درک کنه؟ اگ آره ب اون بگو چون واقعا خطرناکع

اره میتونه میگم ولی بنظرت اول به خود زن داداشم نگم ؟

اره. فك ميكنم كليپايي كه براش ميفرسته مناسب سنش نيست. البته الان كه شما گفتيد هم انچنان چيز بدي نفرس ...

میدونی  قشنگم‌

برادرزاده من بچست و تازه توی نوجونیش رفته کلی فکر دیگه میکنه 

بعد این پسره هم بجست و الان فاز داره باید یه زن ۱۳ ۱۴ ساله بگیره 

دیدی آینده هردوتاشون خراب شد مخصوصا برادرزاده من چون  دختره و کم سن تره

کاش به پدر و مادرش می گفتی

به پدر مادر که حتما میگم سر فرصت 

کلا هرچی میشه میاد پیش من فعلا گفتم واتسپ. رو حذف کنه و شمارش رو بلاک تا سر فرصت میرم اول با خود زن داداشم حرف میزنم 

اره میتونه میگم ولی بنظرت اول به خود زن داداشم نگم ؟

اخه معمولا رابطه زن داداش خواهر شوکر اوکی نیس برا اون گفتم داداشت بهتره ممکنه زن داداشت برداشت دیگه ای بکنع

بیشتر ببینید