هر کی گفت برای لاغری این امپول رو بزنید قصد جونتون رو کرده من اینجا خوندم این امپول لاغر میکنه و گول خوردم زیر نظر دکتر استفاده کردم هیچی ک اشتهام نبست ولع برای خوردن زدم در نهایت امشب منو تا مرگ برد الان انقد استفراغ کردم میخام بمیرم
امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون
امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون
وای نکنید توروخدا من انقدر رو این چیزا حساسم اصلا جرات نمیکنم همچین کارایی کنم مثلا پوستم سبزه ست یه عده میرن کلی کرم دست ساز عجیب غریب برا سفید شدن میزنن این نشد بعدی ولی من اصلا جرات نمیکنم یدونه رو استفاده کنم
تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.