2777
2789
عنوان

کسی هست بچش یبوست شدید بوده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 80 پست
اره خاکشیر امتحان کردم خوب بود براشالبته دکتر به من گفت پودر پیدرولاکس بی‌ضررترین داروی یبوسته و خیل ...

خدا رو شکر ان شآءالله خيلي زود از شر اين يبوست خلاص بشه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سویق میخواستم بخرم گفتن خوشمزه نیست نمیخورن

من خودم درست کردم برای سنجد شیرینه خیلی خوشمزه هست 

البته بستگی به بچه هم داره بعضی بچه ها واقعا بد غذان 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
خدا حفظش کنه .یعنی از بچگی یبوست داشت؟

ممنونم سلامت باشی همچنین بچه شما رو ...از ۹ ماهگی یبوست داشت تا چند ماه پیش ک عمل کردن  تقریباً دوسال و پنج ماهش بود ک عملش کردن    شما ب بچه تون غذای برنجی و ماکارونی از اینا ک شکم رو سفت میکنه نده بیشتر کره و غذاهای نونی و آبکی بده 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40