2777
2789
عنوان

کسی هست بچش یبوست شدید بوده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 80 پست
ی دکتر خوب ببرش برادر زاده منم هزار جور دارو بهش میدادن ولی خوب نمیشد با شربت لاکتوز دفع داشت تا او ...

نمی دونین چخ دکتری برد؟

اگه از کبد باشه تو آزمایش خون نباید مشخص شه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون فالوده سیب چجوری درست میکنین؟اون پودر اسمش چیه؟

🌸یک دستور ِ درمان خانگی برای رفع کم خونی، کمک به درمان کسانی که هرنوع لرزش دست دارند،افراد دارای بیماری های قلبی، قلب های ضعیف، بی حالی جسمی، ترس و استرس، تپش قلب، هیجان زدگی، بی خوابی، ریزش مو

✅دستور فالوده سیب و به 👈🏻  3 ماه یا هر زمان که دلخواه بود، مصرف شود، هر روز:

⭐️دو عدد سیب قرمز، بدون پوست، رنده ریز میکنیم، نصف یک قاچ به رنده ریز میکنیم ( اگر به نبود اشکالی ندارد بدون به درست کنید)، دو قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید، یک قاشق غذاخوری و نیم عسل اضافه میکنیم، یک قاشق غذاخوری عرق کاسنی اضافه میکنیم، یک قاشق غذاخوری عرق بیدمشک اضافه میکنیم و مخلوط کنید و میل کنید.. می‌توانید،یک روکش با پلاستیک فریز روی کاسه بکشید و داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و بعد از آن بخورید.😋نوش جان، خیلی خوشمزه اس😋

⚡️میتوان به دستور فوق👆🏻 اندکی بادرنجبویه هم اضافه کرد.

اسمش پودر پاکسازی کبد هست متاسفانه یه کانالی که سالی یکبار میفروشه 

ولی خودت هم میتونی با زرشک سیاه درست کنی مثل آبمیوه میشه زرشک سیاه توپر تره و اگه اشتباه نکنم تو پاییزدزمیاد خودرو 

الان عطاری ها میفروشن به صورت خشک

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
نوشته تو تابستون نگهبانی میده پنجره را ببنده میگم باز باشه تاثیر داره مینده؟

نه بابا ازشدت گرم بودن بدنشون همیشه پنجره رو تابستون و زمستون باز میزارن 

منم بعد خواب میرم می‌بندم که سرما نخوره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
نه بابا ازشدت گرم بودن بدنشون همیشه پنجره رو تابستون و زمستون باز میزارن منم بعد خواب میرم می‌بندم ک ...

آها فک کردم سرما توی یبوست تاثیر داره😂

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
پنجره باز یعنی چی؟

منطقه ما الانشم هوا سرده تقریبا تابستون و زمستون پنجره اتاق رو باز میزارن بخاطر حرارت بالای بدنشون 

بیشتر ببینید
نه بابا ازشدت گرم بودن بدنشون همیشه پنجره رو تابستون و زمستون باز میزارن منم بعد خواب میرم می‌بندم ک ...

دختر من که تو کل زمستون شبا لخت خوابید

منم عذاب وجدان می گرفتم پتو بدم روم

شبا خواب نداشتم

غرق خواب که می شد لباس تنش می کردم،دوباره بیدار می شد گریه که لباسشو در بیارم

کارم تا صبح همین بود

بچه هام وقتی هوا سرده شادابن و زیر بارون حالشون خوبه متاسفانه حرارت بدنشون زیاده و این اصلا خوب نیست 

بیشتر ببینید

😂😂👍

بیشتر ببینید
بچه هام وقتی هوا سرده شادابن و زیر بارون حالشون خوبه متاسفانه حرارت بدنشون زیاده و این اصلا خوب نیست

دخترای منم هیچکدوم تو تابستون و زمستون اصلا پتو نمیندازن

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
دختر من که تو کل زمستون شبا لخت خوابیدمنم عذاب وجدان می گرفتم پتو بدم رومشبا خواب نداشتمغرق خواب که ...

کاملااا میفهمم چی میگی حداقل یادش بده یه چیزی تنش کنه کلیه هاش سرما نخوره

بیشتر ببینید

دختر من تابستون پارسال اصلا شبا نمی خوابید

یه شب تو حیاط چادر زدیم،دیدیم تا صبح تخت گرفت خوابید

دیگه کارمون شده بود چادر زدن توی حیاط

یه تشک داشت توش پر از آب بود،لخت روی اون دمر می خوابید غرق خواب می شد

یا تو خواب اینقدر غلت می زد،می رسید به سرامیک،بعد روی سرامیک راحت می خوابید

ممنون عزیزم

خواهش میکنم 

بقول اون دکتر که گفت کبد پالایشگاه بدنه اگه خوب کار کنه همه اعضا و جوارح خوب و صحیح کار میکنن 

و خون‌رسانی خوب انجام بشه هیچ عضوی بیمار نمیشه

بیشتر ببینید