2777
2789
عنوان

کسی هست بچش یبوست شدید بوده باشه

412 بازدید | 80 پست

از همون نوزادی یبوست داره

شیر خودمو که می خورد تا ۱۴ روزم شد

فوق تخصص گوارش،گفت اگه مدفوعش شله مشکلی نیست

با شروع غذای کمکی یه مدت خیلی خوب بود

بعد دردسرای من شروع شد

الان ۲۲ ماهشه،تا ۵ روز هم میشه 

الان از سر شب تو تاب تکونش می دم

همش بیدار میشه و جیغ می زنه ولی مدفوع نمی کنه

حاضر نیست پوشکش هم کنم

لخت لخت خوابیده تو تاب،نمیشه بهش دست گرفت،جیغش در میاد

تورو خدا اگه راهی بلدین دریغ نکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من که ۶ سالشه از بچگی یبوست شدید داشت همین الانم داره .وقتی ذرت یا آش رشته بهش میدم راحت دستشو ...

بچه شما چهره زرد رنگ یا مثلاً حالت سیاهی داره مثل رنگ پریدگی ؟

شبها یه جا نمی‌خوابه ؟ عصبیه ؟ پر جنب و جوشه ؟ زود جوش میاره ؟ و البته کم خونی داره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
بچه من که ۶ سالشه از بچگی یبوست شدید داشت همین الانم داره .وقتی ذرت یا آش رشته بهش میدم راحت دستشو ...

منم دخترم کوچیک تر بود شدید یبوست بود خیلی بد بود تا میخواست مدفوع کنه هممون باهاش گریه میکردیم امروز وارد پنج سال شد شکمش الان کار می‌کنه ولی هنوز سفت کار می‌کنه دختر دومم یک و نیم سالشه اونم شکمش بد کار می‌کنه خودم فکر میکنم از آب نخوردنشونه

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
دخبر من خیلی بدغذاستدارو که عمرا بخوره

این حالت‌هایی که نوشتم بچه شما هم داره ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
منم دخترم کوچیک تر بود شدید یبوست بود خیلی بد بود تا میخواست مدفوع کنه هممون باهاش گریه میکردیم امرو ...

نه از آب نخوردن نیست مشکل از روده شون هست .تا حالا چند بار پسرم رو دکتر بردم گفتن فقط چیزهای فیبر دار بهش بده .وقتی بهش آش رشته میدم راحت دستشویی میره

نه از آب نخوردن نیست مشکل از روده شون هست .تا حالا چند بار پسرم رو دکتر بردم گفتن فقط چیزهای فیبر دا ...

عه کو فردا درست کنم ببینم شکمشون کار می‌کنه جوش همه چیزشون باید بزنم جوش ریدنشونم باید بزنیم 🤦‍♀️

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
این حالت‌هایی که نوشتم بچه شما هم داره ؟

رنگش سرخ و سفیده مشکلی نداره

شبا تو خواب غلت می زنه زیاد،الان بهتر شده ،قبلش مدام غلت میزد،نصف اتاق تشک پهن بود که اگه جا واسه غلت نداشت بیدار می شد

پر جنب و جوش نیست،اتفاقا اصلا چهار دست و پا و خزیدن نداشت یهو راه افتاد

گاهی جیغ می زنه اگه طبق خواستش پیش نریم