2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدبختی اینجاس که همکارهام همه آقا هستن بین مردها همچین سوتی دادن خیلی بدفعلا روم نمیشه برم سرکار😂

🤣🤣🤣🤣🤣

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

من یه بار رفتم سوپر مارکت خرید کنم بعد یارو‌پسر جوونی بود بهم گفت عزیزم من بدم اومد اون موقع تو‌فاز غرور بودم و پسره یه جورایی چشم داشت بهم انگار بعد بدم اومد سریع حساب کردم‌رفتم هنذفریم تو گوشم بود بعد حس کردم‌یکی هی صدام میزنه خانمم خانممم بعد برگشتم دیدم اونه با دوچرخه افتاده دنبالم چشم غره رفتم حالا رومو بگردونم دیدم سریعتر داره میاد حالا اون بدو من بدو بعد خسته شدم رسید بهم گفت خانم خریداتونو جا گذاشته بودین صد بار صداتون‌زدم بعد گفتم عهه متوجه نبودم ببخشید آدم با چنگال آب بخوره اینجور ضایع نشه🤣🤣🤣

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
سوتی دادن جزیی از کار عزیزم من سوتی لفظی دادم🤣

عزیزم چه اشکالی داره خوشبحال اطرافیانت کنار تو‌همش میخندن😂❤️

بدبختی اینجاس که همکارهام همه آقا هستن بین مردها همچین سوتی دادن خیلی بدفعلا روم نمیشه برم سرکار😂

واییی این یکم سخت شد😂😂😂

وای خدا من ترسم همین‌ه برم سرکار سوتی بدم آخه هروز باید همکارا رو ببینی خیلی سخته

طبیعیه بابا همه سوتی میدن بعدم چه اشکالی داره میخنده آدم بعدش به اون‌روزا😂😂😂🤣🤣🤣

خواستم بگم باشه من همه رو انجام میدم بجاش گفتم باشه من همه رو میکنمدیدم دارن ریز ریز میخندن فهمیدم گ ...

حالافک کردم گوزیدی🤣🤣

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
واسه همین که دیگه روم نمیشه برم تا چند روز🤣خدایی اصلا ب روم نیاوردن ولی نمی تونستن جلو خندشون رو بگ ...

میفهممت سخته یکم😂😂😂😂

شب رفته بودیم قبرستون(نزدیک خونمون بود) لباس سفید هم تنم بود

ی زنی هم اونجا بود

سعی میکردم برم نزدیکش  و  صدای بم  ترسناک تولید کنم

هر چه  نزدیک ت میشدم با صدای بلند تری فاتحه میخوند

بعدشم جیق زد  و  فرار کرد گوشیش هم  نبرد

من و دوستام تا ی ربع همونجا از خنده غش کرده بودیم  

شب رفته بودیم قبرستون(نزدیک خونمون بود) لباس سفید هم تنم بودی زنی هم اونجا بودسعی میکردم برم نزدیکش ...

وایی بنده خدا گناه داشت😂😂😂