2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دریا 

خیلی دوست دارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

همش سمه

برا یه مدت خوبه ها ولی مدت کوتاه

هوای بیابون که خشکه و گرم

جنگل دم داره و جک و جونور

دریام رطوبتش خیلی زیاده

با این حال دریا واسم توجیهش راحت تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
خونه نزدیک حرم!اون سه تا را میترسم واقعا

فکر کن رو پشت بوم خونت بری حرم پیدا باشه🥺

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
همش سمهبرا یه مدت خوبه ها ولی مدت کوتاههوای بیابون که خشکه و گرمجنگل دم داره و جک و جونوردریام رطوبت ...

دقیقا

و اگه خدای نکرده کسی گم بشه ( افتادن تو دریا گم شدن و...) هر سه ثابت میکنن طبیعت چقدر میتونه بی رحم  و وحشتناک

باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
فکر کن رو پشت بوم خونت بری حرم پیدا باشه🥺

خیلی خوبه

من مسجد جمکران را هم خیلی دوست دارم

بعد اصلا حال آدمم یه جور دیگه ای خوبه

کلی قول و قرار به خدا میدی بغد دور که میشی یادت میره!

کاش همیشه نزدیک حرم بودم!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
خیلی خوبهمن مسجد جمکران را هم خیلی دوست دارمبعد اصلا حال آدمم یه جور دیگه ای خوبهکلی قول و قرار به خ ...

دقیقا💔