2777
2789

الان یه سر تاپیکای نی نی سایتو خوندم نود و نه درصد مشکلشون سر اخلاق و خانواده بود با شوهرشون.

حالا خواستگارم اخلاق و خانواده ش خیلییی اوکیه. و دوسم داره منو و آدم فداکاریه و خانواده ش هم فوق العاده از لحاظ اخلاقی سالمن و روان سالمی داره خودشم. ولی من حسی بهش ندارم قیافه ش هم‌ خوشم نمیاد جالب نیست و زشته از نظر من.

تا همین چند وقت پیش نظرم منفی بود ولی الان میگم با این اوضاع چنین مردی گیر نمیاد واقعاً چون فوق العاده مرد خوبیه و مطمئنم همسرشو خوشبخت میکنه.خیلی اهل زن و زندگین. بدون دوست داشتن ازدواج کنم؟ خوبیاش رو که بیینم شاید عاشقش شدم .

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حتما یه مشاوره برید باهم دیگه...به اینجا هم زیاد توجه نکن از خوبیای ازدواج و زندگی مشترک نمیگن فقط بدیاشو می گن، هر زندگی ای بالا پایین داره فراز و نشیب داره...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

قیافه که عادی نمیشه این ازین 

بله اخلاق خیلی خیلی مهمتره و الان کمیاب شده 

اگه اخلاقش  و خانواده ش خوبن اوضاع مالیشم خوبه بنظرم قبول کن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
اگه قبلا عاشق کسی نباشی می تونی عاشقش بشیولی توی دوران نامزدی نه که فوری عقد کنی بعد بفهمی مثلا دوست ...

عاشق نشدم 

اصلا شاید کسی که من می‌خوام وجود نداشته باشه اصلا 

باز میگم آدم قیافه همسرشو تحمل کنه بهتره تا اخلاقش

اگه ادم خوبیه ردش نکن به نظرمن 

کسایی به مشگل میخورن که دلشون با یکی دیگه باشه اگه کسی تو دلت نیست جدی داجبش فک کن 

من سنتی بودم ازدواجم تا لحظه عقد خوشم نمیومد ازش لامصب خطبه عقدوکه خوندن از این رو به اون روشدم

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
قیافه که عادی نمیشه این ازین بله اخلاق خیلی خیلی مهمتره و الان کمیاب شده اگه اخلاقش و خانواده ش خوب ...

برا رابطه و اینا مشکلی پیش نمیاد ؟

خیلی دو دلم نمی‌دونم چیکار کنم مشاورم میگه به عهده خودت. ولی میگم اگه شخصیتش رو ببینم و عاشقش شم بعد عقد چی؟ چرا یه مورد خوبو رد کنم.از لحاظ مالی متوسطه ۲۲ سالشع هنوز