2777
2789

یک سال و دو سه ماه عقد کرده بودم و الان هم یک سال و یک ماهه عروسی کردم. خودم 20 و همسرم 27 سالشه . دانشجوی ترم دو هستم ( البته باید ترم چهار بودم ی سال دیر رفتم دانشگاه ) 

خونه نداریم مستاحریم . ماشین و طلا و پس انداز تا حدی داریم . چند وقته به فکر بچه افتادم و خیلی دو دلم . موندم چکار کنم . به دانشگاه و رشتم خیلی علاقه دارم. میترسم بچه مانع پیشرفتم بشه از ی طرف دلم میخواد با بچم تفاوت سنیم کم باشه  موندم چکار کنم 

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥲 🥲 

متاهل و متعهد💍♥️

حداقل فارغ شو بعد 🫥🫥

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

هنوز خیلی وقت داری چند سال با همسرت دو نفری عشق و حال کنید بعد ایشالا به نینی سالم نصیبتون بشه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صددرصد بچه مانع بزرگیه جلوی پیشرفت چون تمام انرژیتو میگیره 

اگ میخوای درستو ادامه بدی فعلا ب بچه فکر نکن سنتم کمه هنوز 

خواهرم دوران دانشجویی بچه اورد عذاب کشید عذااابببب

جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

تو که هنوز خیلی جوونی...

شرایط اقتصادی مناسبی برای بچه ندارین اگه بیارین هم شما اذیت میشین هم اون بچه

کلی فشار روانی و اقتصادی رو از این سن باید تحمل کنی

چند سال کار کنین تا با یه وضعیت خیلی بهتر یه بچه بیارین

من جات بودم میاوردم. مگه من تا کی جوونم و حوصله دارم. شوهرتم سنش می‌ره بالا.

نی نی بیاری تا بزرگ شه درستم تموم میشع اونم بزرگ میشه میتونی بری سرکار

دانشگاهم خودخوان میده میتونی درسای غیر مهم رو کلاساشو‌نری

این موضوع کاملا شخصیه و بستگی به الویت بندی شما داره اگه کارت مهمتره خوب چند سال بعد بچه بیار چون سنت هم مناسبه ولی اگه میدونی عاشق بچه ایی و وقتی نوزاد میبینی دلت قنج میره خوب بچه بیار

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید

من الان ۳۰ سالمه و ۲۳ سالگی رفتم خونه خودم و گفتم هنوز زوده بچه دار بشیم و کلی مار باید انجام بدم کلی تجربه کسب کنم دونفری باهم خوش بگذرونیم و کشید و کشید تا الان و کمی پشیمونم میگفتم کاش زودتر میاوردم توی این چندسال کار خاصی نکردم که با بچه نشه انجامش داد دستاورد خاصی هم نداشتم الان تازه داریم اقدام می‌کنیم و نگرانم که دیرنشده باشه اگه به بچه علاقه داری منظم هستی و همسرت همراهته همه جوره و باهم تفاهم داری بیار زودتر ولی باید صبور باشی و یک دل قوی داشته باشی برای منم دعا کن نی نی دار بشم سالم و صالح باشه

هيچ رقم نميتونين خونه بخرين ؟

چطور تا حالا بچه دار تشدي ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید