2777
2789

من نزدیک دوساله عروسی کردم تازه میخام پس انداز کنم چون فهمیدم شوهرم خیلی ولخرج هست و باید خودم پول جمع کنم

خونه داری اسی؟

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

تو زندگیمون از این مسائل نداریم که از هم مخفی کنیم حالا به هر دلیل

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۱۲ سال ۱۴۴ تومن پس انداز داریم 

دوتا خونه ۲۵۰ متری داریم 

سه تاهم باغ داریم

دوتا هم ماشین 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌ پسرنازم برای دیدنت لحظه شماری میکنم😍                      تاحالا یه دبیر دینی پایه دیده بودید 🤨 من یه دبیر دینی پایه ام همه بچه ها دوستم دارن😁😁💕                           عاشق شغلمم با عشق به بچه ها دین عربی رو یاد میدم نه بازور و دستور با مهربونی و ملایمت و داستان های قشنگ🤍

بیشتر ببینید

بعد پنج سال چس مثقال😁😁

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
الان یه پنج هزاری روی جاکفشی هست پس اندازحساب میشه؟البته اونم ازوسط پاره شده چسب نواری نداریم بچسبون ...

ای خداااااا

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
الان یه پنج هزاری روی جاکفشی هست پس اندازحساب میشه؟البته اونم ازوسط پاره شده چسب نواری نداریم بچسبون ...

عه

ماهم یه دوتومنی روی اپن

ظهر دخترم میگفت این ببرم مدرسه چی بهم میدن😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃